Afstudeeronderzoek Marketing

Ben jij voor aankomend schooljaar op zoek naar een leerzaam marketingonderzoek? Effect biedt diverse marketingopdrachten die perfect aansluiten bij jouw opleiding! Je kunt o.a. denken aan opdrachten richting marketing automation, online marketing en recruitment marketing. Lijkt dit je wat? Dan komen we maar al te graag met jou in contact! Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen! 


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een van de opdrachten die wij op dit moment hebben liggen, is een opdracht omtrent marketing automation. Dit is iets wat we graag willen inzetten én daar kan jij ons bij helpen. Jouw onderzoek wordt het startpunt van dit nieuwe project! Welke marketing automation systemen zijn er en welke zijn interessant voor de recruitment? Hoe zetten we deze marketing automation in om ons huidige database beter te benutten? We zijn erg nieuwsgierig naar al deze antwoorden. Je maakt onderdeel uit van het marketingteam en je zal naast je afstuderen ook uitvoerend bezig zijn met diverse gave marketingprojecten. Zo heb je aan het einde van je afstuderen niet alleen jouw diploma op zak, maar ook een dosis aan online marketing kennis opgedaan in de recruitmentwereld!


Is marketing automation niet iets wat jou aanspreekt of waar je naar op zoek bent? Geen probleem! We komen alsnog graag met je in contact om eens te brainstormen over welke opdracht wél bij jou past! 

Functievereisten

Wij weten snel te schakelen, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega’s door het vuur. Ook beschikken wij over kennis van de Twentse en Engelse taal en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en beschik jij ook over de volgende kwaliteiten?


  • Jouw afstudeerperiode start in het nieuwe schooljaar (september of februari)
  • Je volgt een relevante HBO opleiding in de richting van marketing
  • Je hebt een creatieve en gedreven mindset 
  • Je zit bomvol ideeën die je maar al te graag met ons wilt delen!

Aanbod

  • Gegarandeerd een leuke en leerzame afstudeerplek
  • Werkdagen van 08.00u t/m 17.00u (mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken)
  • Een goede stagevergoeding van +/- €400,- bruto per maand én reiskostenvergoeding
  • De vrijheid voor eigen creatieve inbreng en initiatieven
  • Niet geheel onbelangrijk: bevalt het van beide kanten, dan zit er voor de toekomst wellicht ook nog wel wat meer in het vat!
  • Last but not least: een zeer gezellig team waarbij de vrijdagmiddagborrel nooit wordt overgeslagen!

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Samen proberen wij een professionele, betrouwbare en dynamische organisatie in de recruitment branche te zijn. Ons team bestaat momenteel uit 30 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers met een "hands-on" mentaliteit en de Twentse nuchterheid. 


Wij lunchen graag samen, houden 2 á 3 keer per jaar een teamuitje, vieren het einde van de week met een vrijmibo in onze bar mét een potje tafeltennis, pool, airhockey, tafelvoetbal of darten (Ja, dat lees je goed!!). We werken graag onder het genot van goede muziek. Of je er van houdt of niet: op de vrijdag zijn dat de piratenhits. 


Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne werkomgeving. Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200