Stage: marketing & communicatie

Ben jij op zoek naar een stageplek en wil je meer leren over diverse aspecten binnen de marketing en communicatie? Dan zoekt Eelerwoude jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiaire bij Eelerwoude ondersteun je team markt bij alle voorkomende werkzaamheden. Wij bieden je de mogelijkheid om gedurende je stagetijd in de praktijk ervaring op te doen. De werkzaamheden zullen zowel on- als offline uitgevoerd worden via website, nieuwsbrief en social media. Je krijgt tijdens je stage inzicht in het op effectieve wijze inzetten van marketing en communicatie voor onze diverse klantengroepen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid zelf mee te denken over de inzet en ontwikkeling van marketing- en communicatiemiddelen. Wij zorgen ervoor dat je het optimale uit je stage haalt.

Functievereisten

Je bent een enthousiaste student en volgt een economische, marketing of communicatieve opleiding. Je bent leergierig en kan niet wachten om het marketingwereldje te leren kennen. Verder ben je kritisch en handson. De vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je stage weet jij perfect te benutten.

Bedrijfsprofiel Eelerwoude B.V.

Eelerwoude is adviesbureau werkzaam in het landelijk gebied met 4 vestigingen verspreid over het land. Met een grote diversiteit aan klanten bieden wij je veelzijdige en inspirerende projecten. Wij geven je ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Eelerwoude. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Mossendamsdwarsweg 3
7472DB GOOR
088-1471100