Sales adviseur

Besluit een zorgorganisatie dat het tijd is om over te gaan op nieuwe software voor de hele organisatie, dan starten ze heel zorgvuldig een selectietraject waarin ze hun opties onder de loep nemen.

Wat hebben zij nodig als organisatie? Wat willen zij voor de toekomst? Wat past bij de eindgebruikers van de software en wat past de visie? Wat doen andere organisaties? Wat voor impact heeft het op hun organisatie? Hoe ziet een implementatietraject? En hoe ziet de samenwerking met de leverancier er na de implementatie uit?

De Sales Adviseur legt het eerste contact met de klant en begeleidt het traject tot de organisatie de keuze heeft gemaakt voor de software oplossingen. Starten ze met trainen van de gebruikers en implementeren van de software dan nemen collega's uit het klantteam het stokje van je over.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-12-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Bij Ecare werken ze met klantteams. Een klantteam is een kleinschalig organisatieonderdeel van Ecare bestaand uit verschillende disciplines. Een klantteam heeft maximaal 25 klanten onder haar hoede, zodat het mogelijk is om de klanten echt goed te kennen en met elkaar te praten over wat, waar precies nodig is. Samen zijn de disciplines (adviseurs, productspecialisten & trainers) integraal verantwoordelijk voor goede dienstverlening, leuk werken en het zijn van een financieel gezond klantteam. Als Sales Adviseur ben je onderdeel van één van de klantteams van Ecare.

Jij bent als Sales Adviseur de kartrekker achter de doelstelling een financieel gezond klantteam te zijn. Je zorgt ervoor dat zorgorganisaties klant van Ecare willen worden en bent verantwoordelijk voor het gehele proces van leadgeneratie (vaak door middel van koud bellen!) t/m het sluiten van de deal. Dit doe je door vanuit de inhoud te adviseren, dus je kent het concept en de producten door en door. Daarnaast weet je als geen ander wat er speelt in de zorgsector. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je gehele team ondersteunt in dit proces en ook hebben ze een cross-team meeting met de sales adviseurs van de andere klantteams.

Functievereisten

Zij vinden het belangrijk dat de collega’s zich thuis voelen bij hen. Mensen staan centraal en zij werken volgens een informele- en Rijnlandse bedrijfscultuur. Zij zoeken een positivist, iemand die geen moeite heeft met het verwerken van vele verschillende vormen van informatie. Multi-tasken en klantgerichtheid zijn woorden die goed bij je passen.

Heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie dan is dat mooi meegenomen, maar geen must. Je bent het type dat graag ambitieuze doelen stelt en deze ook echt probeert te halen. Je houdt ervan om te netwerken en durft de telefoon te pakken om mensen 'koud' te bellen. Goede communicatieve skills heb je nodig om het vertrouwen van organisaties te winnen door jouw inhoudelijk argumenten goed over te kunnen brengen. Dit zowel in woord als geschrift. Wat jou verder gaat helpen in deze functie is: een grote portie overtuigingskracht en creativiteit. En ben je onderzoekend maar ook pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld.

Als “harde eis” vragen ze om een kandidaat met een afgeronde HBO- of WO-opleiding.

Aanbod

  • Een goed salaris.
  • Reiskostenvergoeding en een hele fijne pensioenregeling.
  • 27 vakantiedagen. Als je belooft terug te komen :).
  • Een modern, verfrissend kantoor vlakbij hartje Enschede. Met onze eigen Broodbode voor overheerlijke broodjes.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
  • Een superleuke werksfeer. Met wekelijkse borrels, legendarische kick-off weekenden, dartpartijen, leuke teamactiviteiten en met informele, gezellige collega’s.
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je tijdens de borrel gewoon een biertje drinken met de baas.

Bedrijfsprofiel Ecare

Bij Ecare doen ze alles voor die toppers in de zorg. Dit doen ze met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Heel divers en toch, herkennen ze hun stuk voor stuk in 3 kernwaarden:


Lef

Je hebt het lef om je mening op een respectvolle manier te uiten, je hebt het lef om ergens voor te staan en voor te gaan, je hebt het lef om besluiten te nemen, je hebt het lef om fouten te maken en je hebt het lef om successen te delen en ervan te genieten.


Twentse nuchterheid

“Niet lullen, maar poetsen - Laat je niet gek maken - Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Twentse nuchterheid is een mooie combinatie van gezonde ondernemersmentaliteit en met beide benen op de grond staan. Het zit er nu eenmaal in bij hun!


Nieuwsgierigheid

Zij willen alles weten en begrijpen; of het nu gaat over de ontwikkeling in de IT, zorg markt of bij Ecare zelf. Door deze aangeboren nieuwsgierigheid zijn ze in staat om vanuit verschillende perspectieven te denken en te redeneren en om nieuwe ideeën te creëren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 11
7521 PL ENSCHEDE
053 - 475 7000