Front-end software engineer

Ben jij die clean code ontwikkelaar, die het leuk vindt om met nieuwe technologieën bezig te zijn, maar zijn/haar hand ook niet omdraait om bestaande code te refactoren? Ecare zoekt een Front-end software engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als front-end software engineer werk je binnen een van onze ontwikkelteams aan applicaties die onze eindgebruikers dagelijks gebruiken. Dit zijn natuurlijk de zorgverleners, de mensen die hen ondersteunen, maar ook mantelzorgers en/of familie van de cliënten.

Voor het ontwikkelen van deze applicaties maken we o.a. gebruik van React en Angular. Door gebruik te maken van herbruikbare componenten uit onze eigen component library zorgen we niet alleen voor een consistente look and feel binnen onze applicaties, maar ook een consistente kwaliteit.

Je bent dus niet alleen bezig met het ontwikkelen van slimme applicaties voor onze eindgebruikers, maar ook voor je mede-ontwikkelaars.

Functievereisten

In eerste instantie heb je gewoon passie voor je vak. Je bent nieuwsgierig en altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het ontwerpen en ontwikkelen van slimme webapplicaties maakt je enthousiast. Je gaat hierbij voor de beste technische oplossing, maar houdt daarbij ook rekening met wat voor de eindgebruiker het beste en het meest gebruiksvriendelijke is.

Daarnaast voel je je thuis in een team dat werkt volgens Agile principes en deel je graag kennis en ideeën met je collega’s.


Verder heb je:

  • Minimaal een afgeronde hbo-(informatica)opleiding
  • Kennis van technieken zoals Javascript, React, Typescript, HTML5 en CSS3 en affiniteit met design en UX. En ook enige kennis van back-end technieken zoals C#, .NET en REST kan geen kwaad.
  • Een leergierige insteek, creativiteit en sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Aanbod

Wij bieden nieuwe collega’s een afwisselende en uitdagende baan met een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. Bijna iedere week schiet er wel een nieuw framework uit de grond en ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom bieden we je op verschillende manieren de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en groeien als software engineer. Dit kan zijn door opleidingen te volgen, certificeringen te halen, maar ook eigen initiatieven juichen we zeker toe.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 11
7521 PL ENSCHEDE
053 - 475 7000