Projectcoördinator/ werkvoorbereider infra

Je bent een positief ingestelde werkvoorbereider en vooral op zoek naar een gezellig team om gave projecten mee te realiseren. Dit is je kans! Dura Vermeer Infra is succesvol in de regio's en in Zwolle zoeken zij uitbreiding op hun team! Ze zijn op zoek naar een Projectcoördinator/ werkvoorbereider infra.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In de functie van projectcoördinator bij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten in Zwolle ben je de rechterhand van onze projectleiding en tevens de spil tussen werkvoorbereiding en uitvoering en vanuit projectcoördinatie zoek jij afstemming met onze klant. Je bent dus van grote waarde voor onze regio en we geven je daarom veel ruimte en handvatten om je werk goed te doen. Daar tegenover zetten wij weer dat jij een grote affiniteit hebt met onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Heb je ideeën om hierop te versnellen? Dan willen we die horen!


In deze baan ben je bezig met meerdere projecten in het focusgebied Gelderland Utrecht. Dat betekent dat je in staat bent om snel te schakelen tussen verschillende projecten, maar ook dat je dit leuk vindt! Sterker nog: we zoeken een nieuwe collega die actief op zoek is naar nieuwe klussen. We werken graag en vooral aan projecten waarin Dura Vermeer een toegevoegde waarde kan bieden. Dit zijn multidisciplinaire projecten zoals binnenstedelijke reconstructies, aanleg en onderhoud (provinciale) wegen en bouw- en woonrijp maken van woonwijken en bedrijventerreinen. Als we jou tijdens een werk vragen of het geregeld is, is je antwoord altijd ‘ja’.


Omdat jij bij ons projectcoördinator wordt, hoort bij jouw rol ook een stukje begeleiding en opleiding van je collega's die nog niet zo ervaren zijn als jij. Jij neemt een voortrekkersrol en geeft het goede voorbeeld. Je vindt het leuk om jouw collega’s zich zien te ontwikkelen, want jij weet ook: samen kom je verder!

Functievereisten

 • Ervaring in werkvoorbereiding en calculatie, bijvoorbeeld bij een infra aannemer;
 • Coachende vaardigheden, jij laat jouw collega’s zichzelf ontwikkelen Ervaring met en kennis van contractvormen als UAV-GC, RAW en Bouwteams;
 • Je bent een moderne werkvoorbereider met kennis of affiniteit met digitaal bouwen, bijvoorbeeld BIM, GIS etc.
 • Je bent klantgericht en denkt in oplossingen. Je zoekt naar nieuwe kansen voor Dura Vermeer zonder je klant uit het oog te verliezen.

Aanbod

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur (vanaf 24 uur per week), werktijden, thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Bedrijfsprofiel Dura Vermeer Groep

WELKOM BIJ DE FAMILIE

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 166 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.


Hier(aan) ga je werken


Je gaat werken bij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten in regio Noord Oost, en in het focusgebied Gelderland Utrecht. Het team van de regio bestaat uit 80 collega's, en jouw team in Gelderland Utrecht uit 25 collega’s. Dit team is hecht met elkaar en divers in man/vrouw, leeftijd en (studie)achtergrond. Samenwerking zit in ons DNA en dat vertaalt zich in de vele bouwteams waarin we werken. Je standplaats wordt ons regiokantoor in Zwolle maar uiteraard beweeg je je flexibel tussen de projecten in het focusgebied.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dura Vermeer. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bosmaatweg 60
7556 PJ HENGELO
010 - 2808 700