Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Ben jij een nuchtere werkvoorbereider Utiliteitsbouw met een paar jaar werkervaring en hart voor de bouw? Die niets liever doet dan modellen bouwen met BIM? Als werkvoorbereider/BIM-engineer bij Dura Vermeer Bouw Hengelo ontwikkel je je BIM-skills nóg verder en ga je aan de slag met uitdagende Utiliteitsbouw projecten in de regio Overijssel.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Techniek vind je tof, maar je werkt ook graag samen met mensen – met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers bijvoorbeeld. Jij brengt alle verschillende stakeholders samen en maakt de vertaling in het BIM-model. Je bent de rechterhand van de projectleider én de regisseur van het BIM-model dat bij elk project wordt gebruikt. Jij zorgt ervoor dat alle disciplines (bouwkundig, constructief en installaties) gedetailleerd zijn afgestemd in het model en maakt de planningen en tekeningen klaar voor het uitvoeringsteam. Daarnaast zorg je voor inkoopvoorbereiding en bewaak je de financiële voortgang van het project.


Zo heb jij de regie over het project en manage je het proces zo optimaal mogelijk. Daarnaast zet je jouw technische expertise in bij onze ontwerp- en tenderteams zodat we mooie nieuwe projecten kunnen binnenhalen.


Naast je eigen team werk je ook veel samen met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij verbindt alle verschillende partijen met elkaar, zorgt voor onderlinge afstemming en vertaalt dit in het BIM model. Zo heb jij de regie over het project en manage je het proces zo optimaal mogelijk met behulp van Revit en Navisworks en andere Autodesk BIM360 producten

Functievereisten

 • Een hbo-opleiding richting Bouwkunde of HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider of BIM engineer
 • Je hebt ervaring met BIM-programma’s zoals Revit en Navisworks.

Aanbod

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Bedrijfsprofiel Dura Vermeer Groep

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.


Hier(aan) ga je werken

Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Hengelo ( en soms vanuit de bouwlocatie) ga je aan de slag met verschillende utiliteitsbouwprojecten in de regio Hengelo. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Denk aan BIM-werkvoorbereiders/engineers, ontwikkelaars, uitvoerders, projectmanagers, kopersadviseurs en kostendeskundigen. Jij bent binnen jouw waardestroom een onmisbare schakel op het gebied van BIM. Samen met jouw waardestroomteam zorg je dat projecten succesvol ontwikkeld en uitgevoerd worden. Ook zit je regelmatig aan tafel met leveranciers en bouwpartners. Je werkplek is in Hengelo, maar je bezoekt ook regelmatig bouwplaatsen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dura Vermeer. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bosmaatweg 60
7556 PJ HENGELO
010 - 2808 700