Stage/ Afstuderen

Descotech is altijd op zoek naar enthousiaste MBO (BOL / BBL) en HBO studenten!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Ben jij een MBO student die graag het vak wil leren en / of werken & leren wil combineren? Descotech Metal B.V. is een erkend leerbedrijf. Samen met de beste opleidingsinstellingen van de regio leiden wij leerlingen op. Voor meer informatie over deze stageplekken kijk op www.stagemarkt.nl of neem contact met ons op!


Ook voor HBO studenten bieden wij (afstudeer)stages aan. Ben jij een HBO student met een technische achtergrond? Stuur ons een mailtje met daarin vermeld: opleidingsgegevens, stageperiode en inhoud van de stage (opdracht) naar info@descotechmetal.eu

Bedrijfsprofiel Descotech Metal B.V.

Stages binnen ons bedrijf zijn zeer afwisselend en leerzaam. Laat ons weten waar jou interesse ligt en wij gaan je hierin begeleiden en opleiden. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Descotech. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tip 6, Industrieterrein Echelpoel III
7595 KN Weerselo
0541 - 352 335