Groupleader system engineering

DEMCON is op zoek naar een Groupleader system engineering. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Naast aansturing van jouw team en het juist inzetten van jouw mensen op de diverse projecten, waarborg je de kwaliteit die de afdeling levert en zorg je dat de juiste competenties verder ontwikkeld worden. In deze functie heb je nauw contact met onze projectmanagers en groupleaders van andere afdelingen.


Als groupleader heb je ruime technische kennis en ervaring binnen het engineering vak, maar je hebt ontdekt dat jouw talenten dichterbij de organisatie- en de menselijke kant van de technologie en innovatie liggen. Je bent het gezicht van de afdeling en weet met je ondernemerschap je weg in de organisatie te vinden.

Functievereisten

  • een afgeronde technische wo-opleiding;
  • enkele jaren leidinggevende ervaring;
  • een mensgerichte leiderschapsstijl;
  • kennis van technische ontwikkelingen binnen een academische omgeving;
  • sterke communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus en je bent in staat om bruggen te bouwen tussen de afdeling en de andere disciplines;
  • managementvaardigheden;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • en je bent een motivator/inspirator en je beschikt over een gezonde dosis humor;

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursusaanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

DEMCON ontwikkelt systemen voor verschillende markten, de grote verscheidenheid aan markten vereist een groot pallet aan oplossingen. De afdeling, bestaande uit circa 25 engineers, houdt zich dan ook bezig met het system engineering vak in de breedste zin van het woord. De achtergronden van de system engineers loopt uiteen van werktuigbouwkunde tot technische natuurkunde en van elektrotechniek tot biomedische techniek. Samen met de andere disciplines worden er oplossingen ontwikkeld voor complexe technische vraagstukken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000