QA/RA engineer

Demcon is op zoek naar een QA/RA engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.


JOUW TAKEN


Als QA/RA Engineer maak je deel uit van het quality team bij de ontwikkelingsmaatschappij van Demcon in Enschede. De QA/RA Engineer maakt deel uit van het het multidisciplinaire projecteam. Je bent binnen dit team het aanspreekpunt op het RA gebied van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek. Je activiteiten zullen betrekking hebben op de ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.


Als QA/RA Engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen. Binnen de ontwikkelprojecten ben je verantwoordelijk voor de product veiligheid, bepalen je welke wet- en regelgeving van toepassing is en stemmen je deze zaken af met de klant. Voor certificering brengen je de technical file op orde.

Functievereisten

  • Opleiding richting Biomedische technologie, Technische Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen of een technische opleiding. (wo werk- en denkniveau)
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek;
  • Analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers;
  • Jij bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant;
  • Jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch;

Bedrijfsprofiel DEMCON

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Demcon begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursus aanbod. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000