Mechanical system architect

Demcon is op zoek naar een Mechanical system architect.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als mechanical system architect ben jij de spil binnen onze high-end ontwikkel projecten. Je denkt mee vanaf het allereerste klantcontact en gaat door totdat de machine of het product écht af is en naar volle tevredenheid van onze klant is opgeleverd. Je bent niet alleen in staat om de lijnen op technisch gebied uit te zetten, maar je hebt ook bewezen dat je een team kunt vormen. Daarnaast beschik je over ‘business sense’, waardoor je in staat bent om onze klanten de optimale oplossing te bieden. Kortom jij weet de mensen, zowel binnen als buiten de organisatie, aan je (project) te binden en zorgt voor de juiste balans en uitlijning in dit krachtenspel.

Functievereisten

  • Afgeronde wo-opleiding Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in de ontwikkeling van hightech systemen, medische productontwikkeling en/of machinebouw
  • Aantoonbare track record als kartrekker en technisch eindverantwoordelijke van deze ontwikkeltrajecten
  • Kennis en ervaring met 3D CAD, fijnmechanische constructieprincipes en analysemethodes
  • Vloeiende beheersing van de Nederlands en Engelse taal


Persoonlijke vaardigheden:


  • Je neemt graag het voortouw en voelt een hoge mate van betrokkenheid bij de organisatie en de projecten
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over sterke sociale vaardigheden
  • Je weet wat je wilt, maar laat voldoende ruimte voor inbreng van anderen
  • Je beschikt over een abstract denkniveau en kunt zowel vanuit een helikopter view als vanuit technische details opereren
  • Je bent in staat je team te motiveren, sturen en te coachen

Aanbod

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Bij DEMCON draait het om de techniek. Complexe ontwikkelprojecten, dat is waar we warm van worden en waar we goed in zijn. Het liefst beginnen we met een leeg vel papier om de systeemconcepten, vanuit de kern van de probleemstelling, principieel juist op te bouwen. De concepten die we bedenken en uitwerken, realiseren we ook daadwerkelijk zelf in onze assemblagehal. We doen dit voor een breed scala aan opdrachtgevers in verschillende marktgebieden. Dit maakt dat werken bij Demcon zeer afwisselend en altijd uitdagend is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000