Medewerker projectondersteuning

Demcon is op zoek naar een Medewerker projectondersteuning. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als medewerker projectondersteuning heb je een brede en dynamische rol. Je bent de schakel tussen de projectmanager, de controller en de klant. Je helpt onze projectmanagers bij de administratieve inrichting en het opstarten van de projecten, zoals de offertes, orders, urenregistratie en facturatie. Jij zorgt vervolgens dat alles op rolletjes loopt op (project)administratief vlak in de projecten. Je bent veel in gesprek met de projectmanagers, klanten en de controllers om te zorgen dat alles goed loopt, geeft advies en doet voorstellen ter verbetering. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke facturatie naar de klant, verzorgt de projectondersteuning voor een aantal BV’s binnen Demcon en werkt daarin nauw samen met jouw collega’s van de afdeling projectadministratie, een klein maar gezellig team.

Functievereisten

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met cijfers, administratieve processen en commercie
  • Goede beheersing van Excel
  • Je bent een zelfstandige persoon die zelf initiatief neemt
  • Goede communicatieve vaardigheden en sterk in samenwerking
  • Je kunt snel schakelen tussen de vele werkzaamheden en houdt daarbij het overzicht

Aanbod

Bij Demcon kom je terecht in een ambitieus, groeiend en innovatief bedrijf. Onze medewerkers zetten zich vol overgave in om de meest technisch complexe projecten te ontwerpen en realiseren. Jouw rol binnen de organisatie biedt veel uitdaging en afwisseling. Je komt te werken in een enthousiast, gedreven team waar hard gewerkt wordt maar ook veel gelachen.


Naast een passend salaris krijg je 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen bij een fulltime job, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, fruit op het werk, laptop, mobiel etc. Daarnaast kennen wij een hele actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Ondernemerschap in ontwikkeling en productie DEMCON uit ondernemend Enschede in Twente, is een hoogwaardige technologieleverancier voor high-end producten en systeemoplossingen. Als systeemaanbieder en producent ondersteunt DEMCON klanten wereldwijd met een breed scala aan competenties. Zo dekt het internationaal georiënteerde bedrijf klantbehoeften af. Van proof-of-principle en proof-of-concept tot prototype, pre-productie en serieproductie. Het werkterrein van DEMCON varieert van hightech-systemen tot medische apparatuur. Daarnaast werkt de onderneming ook aan industriële systemen en vision-apparatuur, robotic systemen, alsook optomechatronica. Hiermee neemt het bedrijf tal van (inter)nationale OEM-ers onder haar hoede. Multidisciplinaire meerwaarde De hoogwaardige productie doet DEMCON intern met telkens één multidisciplinair team van specialisten. Die meerwaarde komt ten goede aan het resultaat voor de opdrachtgevers. Bepaalde onderdelen worden niet zelf gemaakt maar bewust ingekocht om volledige flexibiliteit te behouden. Dat voorkomt ook continue druk om productiecapaciteit te moeten vullen. DEMCON onderscheidt zichzelf in de markt door naast ontwikkeling zelf ook toelevering en serieproductie te verzorgen. De ambitie van DEMCON is ‘mechatronic systems engineering’ uit te breiden. Hiervoor beschikt de onderneming over sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Gezamenlijk zijn deze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van klanten. DEMCON beschikt over specialistische kennis, een internationale toelevernetwerk en geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een hoogwaardige cleanroom. Voor alle generaties uitdagend werk De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende projecten te realiseren, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en productiecapaciteit uit te breiden. Het bedrijf biedt junior, medior én senior technische talenten een verscheidenheid aan ervaringen door interessant en uitdagend werk. Opleidingen en trainingen vergroten die intellectuele uitdagingen in de ook sociaal boeiende werkomgeving van deze snelgroeiende onderneming. DEMCON is gevestigd op de volgende locaties; Enschede, Best, Groningen, Delft en Münster, Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000