Teamlead Procurement

Demcon is op zoek naar een Teamlead Procurement.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als teamlead procurement ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het inkoopproces voor de diverse ontwikkelprojecten. Je werkt intensief samen met de procurement afdeling van Demcon production in industralisatie-trajecten en voor de strategische borging van de supply chain. Concreet ben je verantwoordelijk voor:


  • Het verbeteren van werkmethodieken en invoeren/optimaliseren van de juiste tools waar de uitdaging zit om dit te doen voor zowel prototypes, one-offs als seriematige inkoop
  • Leiding geven aan het inkoopteam van Demcon advanced mechatronics in Enschede (3 project buyers en 1 operationeel buyer)
  • Daarnaast vind je het ook nog steeds leuk in één of meerder projecten de rol van project buyer op je te nemen.

Functievereisten

Jij bent geboeid door techniek hebt werkervaring op het gebied van technische inkoop. Je geeft richting, neemt beslissingen, je schakelt snel tussen diverse niveaus in de organisatie. Je helpt je teamleden graag verder en geeft hen tegelijkertijd richting. Daarnaast beschik je over:


  • een hbo-diploma, bij voorkeur in een technische richting
  • Inkoopopleiding, bijvoorbeeld Nevi-I of II
  • minstens 5 jaar ervaring in technische inkoop
  • gewend om een klein team aan te sturen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Jij gaat aan de slag binnen een ervaren en gedreven team dat verantwoordelijkheid draagt voor het inkoopproces voor de ontwikkelprojecten. Het is een jonge club mensen vol bevlogenheid. Je valt onder de managing director en beweegt in een team vol professionals van hoog niveau. Iedereen in het team geniet van een uitdaging, houdt van afwisseling en wil zichzelf continu blijven ontwikkelen. Eigen initiatief is daarom erg belangrijk en de werksfeer is open. Uitjes, activiteiten en het jaarlijkse weekend weg maken de teamspirit nog beter.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000