Manager Procurement

Demcon is op zoek naar een stevige, verbindende en ondernemende Manager Procurement DEMCON.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Manager Procurement DEMCON stuur je een team van 9 direct reports aan binnen DEMCON production b.v., bestaande uit strategic purchasers, project buyers en een supplier quality engineer. Daarnaast geef je functionele sturing aan de project buyers binnen de andere DEMCON bedrijven. Gezamenlijk bepalen jullie de kaders en richtlijnen waarbinnen inkoop binnen de groep opereert.


De focus ligt op het inkoopproces van directe goederen en, meer specifiek, op het selecteren, contracteren, kwalificeren van leveranciers en managen van het leveranciersbestand. Belangrijke aandachtspunten zijn het definiëren en implementeren van een integraal DEMCON breed inkoopbeleid, het stroomlijnen van de samenwerking tussen de inkoopfuncties binnen de verschillende bedrijven en het vergroten van de regie van inkoop gedurende de gehele levenscyclus van projecten en producten.


In deze functie rapporteer je aan de managing director van DEMCON production bv en maak je deel uit van het managementteam van dit bedrijf.

Functievereisten

  • Relevante HBO/WO-opleiding in een bedrijfskundige of supply chain management richting, liefst aangevuld met NEVI II (of vergelijkbaar);
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een senior inkooprol, waarvan enkele jaren in een leidinggevende positie;
  • Bij voorkeur ervaring in een gereguleerde industriële omgeving (b.v. medisch, hightech, defensie) in combinatie met nieuwe productontwikkeling en -introductie;
  • Inspirerende leider en motivator; team- en ontwikkelingsgericht;
  • Resultaat- en procesgericht; in staat om problemen om te zetten in kansen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Met onze brede expertise en ervaring kunnen wij bijdragen leveren die een positieve impact hebben op mens en samenleving.


DEMCON production bv is specialist in de assemblage van complexe mechatronische producten en systemen voor de markten van medical devices, high-tech systems en industrial systems. We verzorgen de assemblage van diverse machines en apparaten op verzoek van onze (externe) klanten. Hierbij gaat het regelmatig om een product of een systeem dat is ontwikkeld en geïndustrialiseerd door engineers van onze zusterbedrijven.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daarbuiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

DEMCON is ontwikkelaar en producent van high-end systemen en producten. We zijn uitgegroeid van een ingenieursbureau tot een groep van bedrijven die een breed scala aan markten en technologieën bestrijkt vanuit een gedeelde missie, visie en strategie. Gezamenlijk kunnen de DEMCON-bedrijven unieke oplossingen ontwikkelen en complexe projecten uitvoeren. Daarbij bestrijken we de complete levenscyclus van projecten en producten, van concept-ontwikkeling tot (serie)productie.


Intensieve en professionele samenwerking met onze leveranciers is cruciaal om succesvol te kunnen blijven groeien. Daarmee is inkoop een essentiële schakel binnen ons bedrijf. We investeren daarom in verdere versterking van de inkoopfunctie, voor zowel onze ontwikkelbedrijven als onze productiebedrijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000