Technical Support Specialist

Demcon is op zoek naar een Technical Support Specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de service en reparatie van onze producten. Je kent onze producten door en door, en denkt mee over verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden. Daarnaast weet je hoe onze producten zijn opgebouwd en indien nodig kun je ze ook zelf produceren. In grote lijnen ziet jouw functie er als volgt uit:


 • Je diagnosticeert, analyseert en lost de technische problemen in de producten op
 • Je zorgt voor een goede service- en kalibratie afhandeling
 • Je voert functionele acceptatie testen uit op onze systemen
 • Je maakt producten gereed voor verzending
 • Je werkt samen met anderen in het continue optimaliseren van de processen waarbij je betrokken bent
 • De functie kenmerkt zich door een mooie combinatie van ‘hands-on’ bezig zijn, technisch inzicht en werken aan verbeteringen zowel praktisch als proces matig.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau richting elektronica, bio-medische technologie of vergelijkbaar
 • Kennis van of affiniteit met mechanica, mechatronica, electronica en software
 • Nauwkeurig, analytisch, teamspeler maar ook in staat om goed zelfstandig te werken
 • Klantgericht en communicatief vaardig
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
 • In bezit van rijbewijs


Aanbod

Je komt in een team met collega’s die enthousiast en betrokken zijn. Wij zijn een open en informele organisatie en de werksfeer is goed. Binnen de supportafdeling werk je nauw samen met anderen. Tevens ben je betrokken bij diverse projecten rondom onze huidige en toekomstige producten.


We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseren.


We bieden je de mogelijkheid tot verdere opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Finapres Medical Systems ontwikkelt, produceert en verkoopt zeer hoogwaardige en innovatieve bloeddruk systemen. Met onze apparatuur is het mogelijk om niet invasief continue bloeddruk te meten per hartslag. Ons product is toonaangevend, wereldwijd worden wij door onze klanten aangemerkt als de gouden standaard in het vakgebied. Finapres maakt onderdeel uit van de DEMCON Groep.


Onze producten vormen een combinatie van hardware- en softwareapplicaties. Vanuit ons kantoor in Enschede onderhouden wij onze wereldwijde verkoop- en distributienetwerk van onze producten. Voor onze supportafdeling zijn wij op zoek naar een Technical Support Specialist.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000