Projectmanager NPI

Demcon is op zoek naar een Projectmanager NPI.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Projectmanager binnen DEMCON Production B.V. ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van projecten waarin een product van prototype naar serieproductie wordt gebracht (New Product Introduction). Je bent betrokken vanaf de allereerste productdefinitie om ervoor te zorgen dat product en proces uiteindelijk optimaal op elkaar afgestemd zijn (maak- en testbaarheid). Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het onderhouden van de klantrelatie vanaf eerste contact tot en met de levering producten en services. Hiertoe worden de verwachtingen van de klant vertaalt naar NPI projecten en productleveringen met bijpassende commerciële voorstellen.


Binnen DEMCON Production verzorgen we de productie van diverse machines en apparaten op verzoek van onze (externe) klanten. Hierbij gaat het regelmatig om een product dat is ontwikkeld door onze eigen engineers.


Vanwege de groei van onze organisatie en het team van Projectmanagers zoeken we versterking.


Zo ziet jouw dag als Projectmanager eruit


Je stelt voor jouw projecten een multidisciplinair project(team) op en onderhoudt daarin contacten met alle disciplines. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het projectplan en –structuur en zorgt dat je projecten volgens plan worden uitgevoerd. Je zorgt dat de juiste randvoorwaarden zijn gecreëerd voor een goede overdracht vanuit de designfase richting serieproductie. Jij bent ook diegene die onze organisatie vertegenwoordigd in de commerciële fase van een nieuw project of nieuwe product leveringen, van de 1e verkenning tot aan het contracteren ervan. Je managet de klantrelatie vanaf het 1e contact tot en met de serieproductie.

Functievereisten

Wat breng je mee?


  • Je beschikt over een opleiding op tenminste HBO niveau, richting TBK, WTB of EL
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een hightech project gestuurde productie omgeving
  • Je bent in staat de klant verwachtingen helder te krijgen en te managen
  • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement (bij voorkeur IPMA C)
  • Je hebt enige kennis en ervaring met Lean en Six Sigma (bij voorkeur Green Belt)
  • Je beschikt over een goed conceptueel vermogen, je bent communicatief vaardig en kunt zowel de klant als je projectteam meenemen in jouw plannen. Je bent goed in staat samen te werken en bent resultaatgericht zonder de focus op kwaliteit uit het oog te verliezen.

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daarbuiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Organisatieomschijving

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000