Software engineer Qt C++

DEMCON is op zoek naar Software engineer Qt C++. Word jij enthousiast van het ontwerpen, verbeteren en bouwen van applicaties en programmatuur? Wil je deel uitmaken van een bevlogen team? Dan komt DEMCON graag in contact met jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Software engineer bij DEMCON is een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je onderdeel uitmaakt van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van complexe software voor hightech- en medische systemen. Je zorgt ervoor dat een systeem werkbaar is en de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Functievereisten

Competenties & ervaring

  • Je hebt een technische achtergrond op academisch niveau;
  • Je bent bedreven om met Qt C++ complexe applicaties te ontwikkelen;
  • Ervaring met Linux/Yocto is een pré;
  • Je bent communicatief sterk en goed in staat om risico’s in te schatten;
  • Verder ben je analytisch sterk, beschik je over een goed conceptueel vermogen, resultaatgericht, energiek en gedreven.

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Bedrijfsprofiel DEMCON

Het team software engineering bij DEMCON ontwikkelt software in een breed spectrum variërend van compacte embedded besturingen tot geavanceerde gebruiksvriendelijke user interfaces. We dragen bij aan de systeemarchitectuur en werken volgens test-driven development en met model-based design. Als team zijn we constant bezig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het bedenken van nieuwe oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DEMCON. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000