Allround medewerker Horeca

Heb je horeca-ervaring, heb je je diploma sociale-hygiëne, ben je flexibel en breng je graag nieuwe ideeën en kennis in? Dan is De Witte Berg op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bie Heintje verricht je allerhande werkzaamheden in de keuken en bediening. Verder houd je je bezig met voorraadbeheer, plannen van feestjes, HACCP etc. Tevens denk je actief mee aan ons concept en stuur je collega`s aan. Door jouw enthousiasme en deskundigheid draag je bij aan het succes van ons bedrijf! 


Om onze gasten elke dag een bijzondere ervaring te geven met een vanzelfsprekende gastvrijheid en service, willen we ons team uitbreiden met een medewerker in de bediening. Je uren zijn in overleg evenals de dagen.

Functievereisten

Kortom: heb je humor, wil je de armen uit de mouwen steken, ben je sociaal en waardeer je de Twentse nuchterheid dan ga jij deel uitmaken van een veelzijdig team in en familiebedrijf, waarin hard werken, elkaar helpen, open cultuur en je flexibel opstellen centraal staan. Wanneer jij elke dag graag een stapje extra zet voor onze gasten, val je helemaal met je neus in de boter! Dat is de mentaliteit waar wij naar op zoek zijn. Samen met jou worden onze jaarlijkse personeelsfeestjes, borrels en activiteiten een nog groter succes!

Bedrijfsprofiel De Witte Berg

Vakantiepark De Witte Berg is een 5-sterren ANWB Top Camping met een volwaardig en uitgebreid restaurant, Bie Heintje.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Witte Berg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wittebergweg 9,
7637 PM Oud Ootmarsum
0541 – 291 605