Junior subsidieadviseur

Lijkt het jou een uitdaging om klanten in het doolhof van subsidies zo goed mogelijk te helpen? Start dan je carrière als junior subsidieadviseur bij CATA/ de Jong & Laan regio Twente. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als ondernemende junior subsidieadviseur bestaan jouw werkzaamheden voor het grootste gedeelte uit het begeleiden van bedrijven, overheden en instellingen bij het aanvragen en afwikkelen van subsidietrajecten.


Dit doe je onder begeleiding van een ervaren subsidieadviseur en hierbij neem je het aanvraagproces (deels) uit handen. Concreet betekent dit dat je je bezig houdt met het uitwerken van adviezen en vraagstukken op het gebied van subsidie. Tevens bied je ondersteuning bij het schrijven van subsidieaanvraag en onderhoud je het contact met de klanten.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.


En we zijn benieuwd naar jouw:

 • accuratesse;
 • communicatieve vaardigheden;
 • kwaliteitsgerichtheid;
 • creativiteit;
 • drive.


Als junior subsidieadviseur beschik je over een recent afgeronde hbo/ wo opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, MER, Innovatie management, Financieel management of een relevante technische opleiding (Technische bedrijfskunde, Informatica, HTS WTB). Een specifieke opleiding richting subsidies alleen bestaat niet, dus we bieden je een intern opleidingstraject aan. Daarom is deze functie bij uitstek geschikt als eerste stap in je carrière.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanaf dag één ben je in contact met interessante, ambitieuze mkb-klanten. Je bent werkzaam in een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en waar je kennis kunt delen met ervaren professionals. Vanzelfsprekend bieden we je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je o.a. rekenen op:

 • direct een vast contract;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdelingsregeling;
 • vervolgstudiemogelijkheden / studiebudget;
 • flexibel werken en uitstekende thuiswerkvoorzieningen;
 • een premievrij pensioen;
 • sportvergoeding;
 • laptop.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan

Cata subsidieadvies is gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies. In 2016 is Cata overgenomen door de Jong & Laan. Door intensieve samenwerking is er meer kennis ‘in huis’ op onder andere discipline- en brancheniveau: van IT tot scheepvaart en van innovatie tot scholing. Ook staat Cata vanaf dat moment dichterbij haar klanten, doordat onze subsidieadviseurs werkzaam zijn over meerdere vestigingen verdeeld over meerdere regio’s.


Als junior subsidieadviseur werk jij voornamelijk in de regio Enschede. Binnen Cata subsidieadvies werk je samen met 10 gedreven, enthousiaste collega-adviseurs die verspreidt over het werkgebied van de Jong & Laan werkzaam zijn. Je krijgt volop mogelijkheden je te ontwikkelen en je carrière vorm te geven. We werken samen in een informele werksfeer en houden van gezelligheid. We zijn ingesteld om als team te opereren en vinden daarin jouw bijdrage belangrijk.


In je rol als junior subsidieadviseur ga je voornamelijk werken vanaf onze vestiging in Enschede. Je werkt in de regio samen met gedreven, ambitieuze collega's met verschillende expertises, naast accountancy (controlepraktijk en samenstelpraktijk) werk je samen met onder andere fiscalisten, juristen, salarisadviseurs en HR adviseurs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760