Externe accountant

de Jong & Laan is op zoek naar een Externe accountant. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze ambitie is om ondernemers in staat te stellen hun optimale koers uit te zetten. Daarom voeren we gedegen controles uit en voorzien we klanten structureel van goede adviezen. Hierdoor groeit onze controlepraktijk én onze klantenportefeuille met de dag. Wij voeren de controles uit volgens een duidelijk stappenplan. Waarbij er ook aandacht is voor interne controlemaatregelen. ICT speelt een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering, daar sluiten wij bij de uitvoering van de controle op aan met data-analysetechnieken. Aan jou de uitdaging om dit, samen met het controle team in Enschede en Vriezenveen verder te ontwikkelen en te professionaliseren.


Vanaf de eerste dag werk je rechtstreeks voor klanten; een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief.  Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het controle team, je stuurt deze aan en bouwt deze uit. Je bent in staat het beste uit jouw team te halen en vraagt dit ook van jezelf. Als manager ben je inspirerend, betrokken en mensgericht.


Als externe accountant ben je medeverantwoordelijk voor een deel van de praktijk en de daarbij behorende activiteiten. Je hebt jouw eigen relatienetwerk waarmee je veelvuldig contact onderhoudt en verder uitbouwt. Je bent een klantgerichte adviseur die nauw samenwerkt met en voor je relaties. Daarnaast acquireer je op proactieve wijze nieuwe opdrachten, waarbij je afspraken maakt over prijzen en termijnen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.


We zijn benieuwd naar jouw:

 • kwaliteitsgerichtheid;
 • integriteit;
 • overtuigingskracht;
 • ondernemerschap en klantgerichtheid;
 •  manier van samenwerken en managen.

Als externe accountant ben je tekenbevoegd en heb je ruime ervaring als manager bij een accountantskantoor. Je bent woonachtig en werkzaam in de regio Twente.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden we jou als accountant RA een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je o.a. rekenen op:

 • direct een vast contract;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • een premievrij pensioen;
 • een laptop, smartphone;
 • een leaseauto;
 • flexibel werken en uitstekende thuiswerkvoorzieningen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760