Aangiftemedewerker

Vind jij het leuk om de spil te zijn in het aangifteproces van A tot Z en zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Twente? Dan heeft de Jong & Laan de baan voor jou. Zij bieden jou een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.


En we zijn benieuwd naar jouw:                                                                   


 • accuratesse;
 • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
 • drive;
 • manier van samenwerken.


Als aangiftemedewerker beschik je over een (bijna) afgeronde hbo opleiding fiscaal recht en economie/ Finance, Tax and Advice en heb je relevante werkervaring in de aangiftepraktijk.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden we jou als aangiftemedewerker een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je rekenen op:


 • direct een vast contract;
 • flexibel werken en uitstekende thuiswerkvoorzieningen;
 • een premievrij pensioen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • eindejaarsuitkering;
 • een laptop.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan

Als ondernemende aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beoordelen  van (complexere) belastingaangiften vennootschaps-, inkomstenbelasting en erf- en schenkbelasting. Je stelt fiscale aangiften op en plant en organiseert de uitstelregeling. Daarnaast stel je bezwaarschriften op en bewaak je de bezwaartermijnen. Je hebt een belangrijke rol bij de signalering van de adviesbehoeften bij de klant op basis van de jaarrekening en aangifte. Daarnaast haal je veel plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.


Je bent laagdrempelig en goed in staat te schakelen met collega fiscalisten en accountants inzake de fiscale problematiek bij klanten. Bij de Jong & Laan werk je in een regioteam en stimuleren wij multidisciplinair werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong en Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760