Stagiair

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hoe maak jij het verschil

Binnen de Jong & Laan zijn we voortdurend op zoek naar studenten die staan te springen om praktijkervaring op te doen. Staat jouw vacature er (nog) niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in een stage bij de Jong & Laan? Stuur dan jouw open sollicitatie!


Wij bieden volop (duale) stageplaatsen aan in de samenstelpraktijk, de controlepraktijk en op fiscaal gebied. Ook zijn er binnen onze stafdiensten HRM, facility management, marketing en communicatie interessante mogelijkheden! Natuurlijk mag je tijdens je stage een goede begeleiding verwachten. De deuren staan letterlijk en figuurlijk voor je open, er is altijd een collega die je verder helpt.


Jouw rol

Als stagiair bij de Jong & Laan krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Jouw persoonlijke kwaliteiten bieden de jou de mogelijkheid tot veel zelfstandigheid.

Functievereisten

We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen, ambities en hoe we deze stage vormgeven. We zijn benieuwd naar jouw:

  • communicatieve vaardigheden;
  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken;
  • tips voor leuke series op Netflix ;).


Vul het sollicitatieformulier in en motiveer waarom jij onze toekomstige stagiair(e) moet worden. Dan gaan we graag een gesprek met jou aan!

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen gedurende deze leerzame periode. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als stagiair(e) een aantrekkelijke stagevergoeding.


De pluspunten van stagelopen bij de Jong & Laan

  • Open cultuur; korte lijnen
  • Carrière perspectief
  • Volwaardig meedraaien in het team
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760