Stage HR 2021 (Business Support)

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende stage voor een half jaar waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan kan de Jong & Laan Vroomshoop jou deze kans bieden voor aankomend najaar! (start september 2021).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-7-2021
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen de Jong & Laan zijn we voortdurend op zoek naar studenten die staan te springen om praktijkervaring op te doen. Komend najaar hebben wij op onze vestiging in Vroomshoop een stageplek beschikbaar op onze HR afdeling.


Ben jij de gedreven student die alle kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen? Dan komen we graag in contact!


Jouw rol

Je komt gedurende deze stage te werken op de afdeling HR. Deze afdeling bestaat uit twee secretaresses HR, twee HR-adviseurs, een beleidsadviseur HR, drie recruiters, twee salarisadviseurs, de manager HR, een secretaresse opleiding & training en een manager opleiding & training. Als stagiair(e) draai je mee als volwaardig lid van een enthousiast en gedreven team zodat jij kunt laten zien wie jij bent. Daarnaast wordt er voldoende ruimte en tijd geboden om te werken aan je schoolopdrachten. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt!


Gedurende deze stage ondersteun je het secretariaat HR bij diverse werkzaamheden. Je verwerkt en beantwoordt eerstelijnsvragen van medewerkers en leidinggevenden. Ook houd je je bezig met het verwerken van administratie en het opstellen van brieven en (arbeids-)contracten. Daarnaast krijg je de kans om verschillende HR gesprekken bij te wonen, denk hierbij aan arbeidsvoorwaardengesprekken en exitgesprekken met de HR-adviseurs en sollicitatiegesprekken met het recruitment team. De afdeling HR is op dit moment bezig met diverse projecten waarbij ook jij de kans krijgt hier je steentje aan bij te dragen. Verder maak je deel uit van de VGW-commissie (Veiligheid, Gezondheid en Welzijn) waarbij je verantwoordelijk bent voor de secretariële taken en het uitvoeren van Arbo-deeltaken.


Benieuwd hoe onze voorgaande stagiair Nick zijn stageperiode heeft ervaren? Hij schreef hierover het volgende:


“Tijdens je stage bij de Jong & Laan krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om overal bij aan te sluiten en deel te nemen. Er wordt gekeken naar wat je kan, maar nog belangrijker: naar wat jij graag wilt ontwikkelen om zo het beste in jezelf naar boven te halen. Ik ervaar dat ik alle vrijheid krijg in het plannen van mijn werkzaamheden voor zowel de Jong & Laan als voor school. Persoonlijk vind ik dit erg prettig, want op deze manier kan ik mijn eigen succes bepalen. Het plannen van de werkzaamheden zorgt ook voor een stuk eigen verantwoordelijkheid, wat goed is voor je ontwikkeling als Young Professional in het bedrijfsleven. Je komt terecht in een hecht en gezellig team waar je je snel op je gemak zult voelen en waar iedereen voor je klaar staat om je te helpen. Kortom: een mensgerichte organisatie waar je jezelf écht kunt ontwikkelen!”

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen, ambities en hoe deze stage vorm te geven. 

En we zijn benieuwd naar jouw: 

  • contactuele vaardigheden;
  • resultaatgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken;
  • tips voor leuke series op Netflix.


Ben je op zoek naar een HR stage waarbij het gaat om 60-70% HR meewerkstage en 30-40% beleidsmatige taken? Dan kunnen wij deze kans bieden!


Je bevind je in het tweede of derde jaar van je hbo opleiding HR(&B)M en bent 24-32 uur beschikbaar.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen gedurende deze periode. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Daarnaast mag je een goede begeleiding van ons verwachten. Vanzelfsprekend bieden wij jou als stagiair(e) een aantrekkelijke stagevergoeding.


De pluspunten van stagelopen bij de Jong & Laan

  • Open cultuur; korte lijnen
  • Carrière perspectief
  • Volwaardig meedraaien in het team
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsweg 2
7672 GD VRIEZENVEEN
0546 564 545