Fiscaal medewerker

Op zoek naar een uitdagende startersfunctie op fiscaal gebied? Ter versterking van het team in Tubbergen zoekt de Jong & Laan een nieuwe collega.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij bijna of net klaar met je opleiding fiscale economie/ fiscaal recht en op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarbij je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Op onze vestiging in Tubbergen is ruimte voor een ondernemende fiscaal medewerker die ons enthousiaste, fiscale team gaat versterken.


Jouw rol

Je doet ervaring op met het opstellen en controleren van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en erf- en schenkbelasting. Tevens bereid je bezwaar- en beroepsprocedures voor en vind je het een uitdaging om mee te denken over oplossingen voor fiscale vraagstukken.


Jouw ambitie en drive is om onze toekomstige (junior) belastingadviseur te worden. Hierin word je volop begeleid door ervaren collega's. Het delen van kennis met collega’s is belangrijk en ook jij draagt hieraan bij. Niet alleen jouw kennis maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag goed gesprek aan met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm wordt gegeven. En we zijn benieuwd naar jouw:

  • accuratesse;
  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken.


Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding HBO Finance, Tax & Advice (fiscaal recht en economie), hebt stage ervaring opgedaan in de aangiftepraktijk en staat aan de start van jouw carrière! Je bent woonachtig in (de omgeving van) Tubbergen. Mocht je op zoek zijn naar een fiscale stage of een duale werkplek dan vragen we je ook te reageren (aantal uren is bespreekbaar).

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanaf dag één ben je in contact met interessante mkb-klanten. Je bent werkzaam in een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en waar je kennis kunt delen met ervaren professionals. Vanzelfsprekend bieden we jou als fiscaal medewerker een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Je kunt o.a. rekenen op:

  • een aantrekkelijk startsalaris;
  • de mogelijkheid tot flexibel werken;
  • uitstekende thuiswerkvoorzieningen;
  • 31 vakantiedagen per jaar;
  • winstdeling regeling;
  • premievrij pensioen.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan (Tubbergen)

De Jong & Laan is het meest ondernemende accountants van Nederland. Ooit begonnen met twee man, inmiddels uitgegroeid tot een gedreven organisatie met 700 medewerkers en 24 regionale vestigingen. Daarmee behoren zij tot de top van de (middelgrote) kantoren en zijn ze in ieder geval het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Julianastraat 16
7651 CT TUBBERGEN
0546 622 525