Assistent-accountant / Adviseur MKB

De vestiging Rijssen is volop in beweging en er is ruimte ontstaan voor een ondernemende en ervaren assistent accountant MKB. Heb jij al enige ervaring binnen de accountancy en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de kans krijgt jouw adviesrol verder te ontwikkelen? Kom met de Jong & Laan in gesprek en we vertellen je graag meer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie, je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen. 


Je hebt al ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en bent een assistent-accountant met ambitie. Die ambitie mag je bij ons laten zien. Het is duidelijk dat jij je wilt ontwikkelen tot een breed georiënteerde en commercieel ingestelde adviseur die kan signaleren, acquireren en ondernemers in het mkb kan adviseren. Jouw affiniteit met IT en kennis van financiële systemen maakt dat je de klant graag verder helpt met de digitale inrichting en optimalisatie van financiële processen. In Rijssen kunnen wij je volop mogelijkheden bieden je verder te ontwikkelen binnen ons dynamische team.


Bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en we geven je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe deze uitdaging vorm te geven. En we zijn benieuwd naar jouw:

  • contactuele vaardigheden;
  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken.


Je beschikt over een afgeronde opleiding hbo accountancy/ bedrijfseconomie en relevante werkervaring in de accountancy . Wellicht ben je al gestart of voornemens te beginnen met de post HBO accountancy opleiding.


Onze toekomstige collega woont in (de nabije omgeving van) Rijssen

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als adviseur mkb een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.


De pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Open cultuur; korte lijnen
  • Snel bij klanten aan tafel
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan (Rijssen)

De Jong & Laan is het meest ondernemende accountants van Nederland. Ooit begonnen met twee man, inmiddels uitgegroeid tot een gedreven organisatie met 700 medewerkers en 24 regionale vestigingen. Daarmee behoren zij tot de top van de (middelgrote) kantoren en zijn ze in ieder geval het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverdalseweg 119
7461 TC RIJSSEN
0548 687 680