Manager aangiftepraktijk

Heb jij ruime ervaring in de aangiftepraktijk en ben je op zoek naar een rol waarbij je het fiscale proces van a tot z gaat managen? Dan heeft de Jong&Laan in de regio Twente de vacature voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als ondernemende manager aangiftepraktijk ben je verantwoordelijk voor een groeiend team van fiscaal medewerkers. Samen met je team draag je zorg voor de fiscale aangifteportefeuille van onze vestigingen in Tubbergen en Nijverdal. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd, hierbij rekenen we ook het MKB+ tot onze klantenkring. Het zijn overwegend familiebedrijven die meegaan in de toenemende internationalisering.


Je reviewt en bent eindverantwoordelijk voor de door collega’s voorbereide aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Tevens review je de fiscale posities en stel je complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting op. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en zorgt ervoor dat het proces rondom aangiften in overeenstemming is met wet- en regelgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden behorende bij het aangifteproces, zoals het controleren van aanslagen en het behandelen van vragenbrieven van de belastingdienst. Je hebt een belangrijke rol bij de signalering van de adviesbehoeften bij de klant op basis van de jaarrekening en aangifte.


Je bent laagdrempelig en goed in staat te schakelen met collega fiscalisten en accountants inzake de fiscale problematiek bij klanten. Bij de Jong & Laan werk je voor meerdere vestigingen en stimuleren wij multidisciplinair werken.


Daarnaast haal je veel plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken en geeft het jou energie om collega’s te begeleiden en coachen. Je helpt ze verder op het gebied van vak inhoud en persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.


We zijn benieuwd naar jouw: 


 • integriteit;
 • analytisch inzicht;
 • kwaliteitsgerichtheid;
 • helicopterview.


Als manager aangiftepraktijk beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding fiscaal recht/ fiscale economie en  draag je de RB- of NOB-titel. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent bij voorkeur woonachtig in de regio Twente.

Aanbod

We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.


Bij de Jong & Laan heb je ruim 80 fiscale collega’s waar je op de werkvloer en tijdens de summercourses en andere (vaktechnische) bijeenkomsten kennis en ervaring mee kunt uitwisselen. Bij de uitoefening van jouw werkzaamheden kun je leunen op  IT-ondersteuning voor de diverse applicaties die we gebruiken, de collega’s bij vaktechniek, de brede beschikbaarheid van vaktechnische bronnen en het ruime educatieaanbod vanuit Opleiding & Training.


Vanzelfsprekend bieden we jou als manager aangiftepraktijk een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je o.a. rekenen op:


 • direct een vast contract;
 • flexibel werken en goede thuiswerkvoorzieningen;
 • een premievrij pensioen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • een laptop en smartphone;
 • een lease auto.
 • De pluspunten van werken bij de Jong & Laan
 • Open cultuur; korte lijnen
 • Goede werk/privé balans
 • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Interessante mkb klanten
 • Jezelf kunnen zijn

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan (Nijverdal)

Ben jij een fiscalist met een helicopterview en scherp oog voor detail? Zie je het als uitdaging om het aangifteproces optimaal te stroomlijnen en spreekt het je aan om adviespunten vanuit de aangiften te signaleren en te implementeren? Dan krijg je bij ons alle ruimte om je ambities waar te maken. Wij bieden jou een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong&Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ernst Machstraat 6
7442 DL NIJVERDAL
0548 613 361