(Senior) Subsidieadviseur

Zin om met een mooie portefeuille aan de slag te gaan en in staat subsidieprojecten van A tot Z te begeleiden? Cata / de Jong & Laan is op zoek naar een ondernemende en ervaren subsidieadviseur met kennis van zaken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-10-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit het begeleiden van bedrijven, overheden en instellingen bij het aanvragen en afwikkelen van subsidie trajecten in de breedste zin, onder andere op het gebied van innovatie en duurzaamheid.


Jouw rol

Als ervaren subsidieadviseur ga je je bezig houden met het adviseren van onze klanten over grote- en complexe subsidietrajecten. Je adviseert ondernemers en ondernemingen en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van subsidieaanvragen, rapportages, voorschot verzoeken, (eind)declaraties en het op kwaliteit controleren van inhoudelijke aanvragen. Daarnaast draag je als subsidieadviseur bij aan de (commerciële) ontwikkeling van Cata en de organisatie. Als commercieel ingestelde adviseur zie je kansen en ben je in staat om je netwerk verder op te bouwen en uit te breiden. Je fungeert daarnaast voor je collega’s als vraagbaak en begeleidt één of meerdere junioren.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven.


En we zijn benieuwd naar jouw:

  • besluitvaardigheid;
  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • creativiteit;
  • drive.


Als subsidieadviseur beschik je over een afgeronde hbo/wo opleiding en heb je ruime werkervaring op subsidiegebied.. Ervaring met WBSO en andere innovatiesubsidies is een pré. Je zult werken vanuit onze vestigingen in het marktgebied Noord-Oost Nederland. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Twente.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden we jou als subsidieadviseur een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.


De pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Open cultuur; korte lijnen
  • Goede werk/privé balans
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 585
7521 AG ENSCHEDE
053 - 4810 481