HR adviseur

Ben jij die ondernemende HR adviseur die de mkb klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau van advies kan voorzien? Dan is de Jong & Laan op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-5-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ter versterking van ons team Personeel in Almelo zijn wij op zoek naar een ondernemende HR adviseur. Je maakt onderdeel uit van een groter clusterteam verspreid over de vestigingen Almelo, Raalte, Nijverdal, Tubbergen en Vriezenveen.


Jouw rol


Als ondernemende HR adviseur adviseer je zelfstandig ondernemers in het mkb. De werkzaamheden richten zich op het uitvoeren van en adviseren in HR-vraagstukken op tactisch en operationeel niveau. Je hebt te maken met vraagstukken op het terrein van het arbeidsrecht, sociale zekerheid en personele aangelegenheden. Daarnaast houd je je bezig met het adviseren van de ondernemers in het MKB op strategisch niveau. Daarbij raak je vanuit de strategie van de onderneming alle aspecten op het brede terrein van HR. Je hebt hierbij o.a. te maken met vraagstukken op het gebied van HR beleid, organisatievraagstukken, cultuur, teamontwikkeling en personele kwesties. Je kunt je prima vinden in een mix van vakinhoudelijke- en commerciële werkzaamheden. 


Binnen de afdeling Personeel helpen we onze klanten met de uitvoering en ontwikkeling van hun HR-beleid. Maar ook met het opzetten hiervan. Om dit voor elkaar te krijgen moet je in staat zijn de vraag van de klant te vertalen en met vakkundige collega's te sparren hoe wet- en regelgeving op het gebied van HR voor klanten kan worden toegepast.


Door jouw brede netwerk in het marktgebied ben je in staat relaties te onderhouden, maar ook nieuwe opdrachten te verwerven en hiermee werk te generen voor (junior) personeel- en salarisadviseurs op de vestigingen. Je bent voor ondernemers en/of hun HR functionarissen een eerste aanspreekpunt. Je bent in staat om je kennis voor bestaande relaties om te zetten in toegevoegde waarde en van daaruit de dienstverlening uit te bouwen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen & ambitie en hoe deze uitdaging vorm te geven. En we zijn benieuwd naar jouw:

  • resultaat- en klantgerichtheid;
  • overtuigingskracht;
  • drive;
  • manier van samenwerken.


Je beschikt over een afgeronde hbo / wo opleiding HRM en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de commerciële HR adviesbranche bijvoorbeeld als HR-consultant of HR business partner.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als HR adviseur een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.


De pluspunten van werken bij de Jong & Laan

  • Open cultuur; korte lijnen
  • Goede werk/privé balans
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Interessante mkb klanten
  • Jezelf kunnen zijn

Bedrijfsprofiel

De Jong & Laan is het meest ondernemende accountants van Nederland. Ooit begonnen met twee man, inmiddels uitgegroeid tot een gedreven organisatie met 700 medewerkers en 24 regionale vestigingen. Daarmee behoren zij tot de top van de (middelgrote) kantoren en zijn ze in ieder geval het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!