Software Ontwikkelaar Halifax

Ben jij een Software ontwikkelaar die zichzelf verder wil ontwikkelen? Wil je andere technieken en concepten verkennen en de tijd krijgen om je daar verder in te verdiepen? En daarnaast leren van collega’s in een internationale werkomgeving? Data Access is op zoek naar een Software Ontwikkelaar Halifax.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-4-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Naast het meebouwen aan Halifax (productontwikkeling), ga je je ook dedicated inzetten voor klanten die Halifax graag “op maat” gemaakt willen hebben (software consultancy). Je bent een technisch communicatieve software ontwikkelaar, die in elke fase van het project kan functioneren. De behoeften en wensen van de klant staan daarin centraal. Jij begrijpt dat, je communiceert helder en correct. Om hierin succesvol te zijn, beschik je over analytisch vermogen en een gezonde dosis enthousiasme.

Functievereisten

  • hebt een HBO-ICT diploma (informatica, gaming)
  • beheerst 1 of meerdere ontwikkeltalen zoals: Python, Java, C++, Javascript, C#, Ruby, Perl, VB.Net, Delphi, Asp.Net, SQL, etc
  • bent bekend met GIT en JIRA
  • pakt nieuwe technologieën snel op en je bent in staat vraagstukken te vertalen naar oplossingen
  • bent van nature onderzoekend en wilt erachter komen hoe het achter de schermen werkt
  • werkt doelgericht en kunt anderen meenemen in jouw plan als teamspeler
  • neemt initiatief en je bent stressbestendig
  • kijkt verder dan je eigen werk bij het plannen en organiseren
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Wij zijn een volwassen, groeiende, internationale organisatie met in Nederland een team van 30 enthousiaste, zelfstandige mensen. Data Access wil altijd de lat een “streepje” hoger leggen en hecht veel waarde aan een prettige werksfeer en een stimulerende werkomgeving. Mede daarom staat de lunch elke dag vers voor je klaar en verzetten we onze gedachten door het spelen van een potje tafelvoetbal in de chill-room. Onze bedrijfscultuur typeert zich als open en toegankelijk. Je hebt veel vrijheid en een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons voldoende mogelijkheid om je eigen ideeën voor te dragen en te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Data Access Europe B.V.

Data Access Europe BV levert sinds 1991 maatwerkoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio. Ondersteund door ons moederbedrijf in Miami bedienen wij ook klanten ver buiten de regio. Maatwerk is zowel voor grote als kleinere bedrijven bereikbaar. Waarom maatwerk software? Het ondersteunt organisaties die behoefte hebben aan een goed geïntegreerde, soepel werkende automatisering. Systemen die naadloos aansluiten bij de organisatie en niet andersom.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Data Access Europe BV. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Lansinkesweg 4
7553 AE HENGELO
074 - 255 56 09