Advocaat-stagiair/advocaat-medewerker IT-recht, IE en privacy

Gaat jouw hart sneller kloppen van IT-vraagstukken, zoals contractenrecht ten aanzien van IT, procederen over IT projecten en blockchain, bij intellectuele eigendomskwesties zoals merkinbreuken, modelrechten, beschrijvende handelsnamen en artikel 1019h Rv en bij privacyvraagstukken zoals het recht om vergeten te worden? Lees dan verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Naast het volgen van de Beroepsopleiding advocatuur bestaan jouw werkzaamheden uit het opstellen en beoordelen van (internationale) contracten, het adviseren van cliënten en het procederen binnen deze rechtsgebieden. Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om te acquireren, lezingen te geven en presentaties te verzorgen voor cliënten. Als je de Duitse en of Engelse taal machtig bent, heb je een streepje voor.


Waar kom je te werken?

De sectie IE en IT-recht is ondergebracht binnen de sectie Handels - en ondernemingsrecht in Enschede. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team.  Je krijgt alle ruimte om jouw creatieve ideeën te realiseren. Ondernemen zit in je DNA en dat straal je ook uit!

Functievereisten

Je bent een gedreven advocaat-stagiair of advocaat-medewerker met een aantoonbare affiniteit voor het IT-recht, intellectuele eigendom en privacy. Je hebt passie voor je vak, houdt van het analyseren van complexe juridische kwesties en hebt de ambitie om een topadvocaat- en specialist te worden. We verwachten een nieuwe collega die geen plankenkoorts heeft, beschikt over een stevige basis van het civiel recht, een commerciële instelling en graag in contact is met cliënten. Beslissingen nemen ga je niet uit de weg.

Aanbod

Binnen dit rechtsgebied krijg je volop de kans jezelf te ontwikkelen en te ontplooien tot  topspecialist. We doen veel aan kennisontwikkeling, onder andere via ons eigen opleidingsinstituut Damsté Opleidingen en door het geven van lezingen aan (potentiële) cliënten. Onze medewerkers worden gewaardeerd om hun vakkennis, cliëntgerichtheid, vindingrijkheid en betrokkenheid. Er heerst bij Damsté een prettige en informele werksfeer. Je kunt rekenen op goede begeleiding en de nodige inhoudelijke uitdaging.


Ga je bij Damsté werken, dan ontvang je een salaris afgestemd op jouw relevante werkervaring, 27 vakantiedagen bij een volledige werkweek, een goede pensioenregeling, een laptop en een mobiele telefoon van de zaak.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Damsté. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 571,
7521 AG, Enschede