Advocaat-medewerker Bestuursrecht

Wegens uitbreiding van het team bestuursrecht is Damsté op zoek naar een nieuwe collega. Heb je je universitaire opleiding Nederlands recht afgerond en de advocatenstage (bijna) afgerond? Damsté zoekt een Advocaat-medewerker Bestuursrecht.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Ons team staat vooral overheden bij, maar ook bedrijven behoren tot onze klantenkring. Met collega’s adviseer en procedeer je op het gebied van het bestuursrecht. De nadruk ligt daarbij op het omgevingsrecht en andere delen van het bestuursrecht waarmee gemeenten en bedrijven veel te maken hebben. 

Functievereisten

We doen veel aan kennisontwikkeling via  Damsté Opleidingen en het geven van lezingen aan (potentiële) cliënten. De prettige werksfeer, de goede begeleiding en de inhoudelijke uitdagingen dragen ertoe bij dat veel collega’s elkaar al erg lang kennen en dat zij door klanten bijzonder gewaardeerd worden vanwege hun kennis en authenticiteit.

Aanbod

We zoeken een gedreven, ondernemende en vindingrijke collega met ten minste 2,5 jaar werkervaring als advocaat op het gebied van het bestuursrecht. Interesse en/of ervaring in het omgevingsrecht en vragen op het gebied van de energietransitie strekken tot aanbeveling.


Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je woont in de regio Twente of bent bereid om hiernaartoe te verhuizen.


Ga je bij Damsté werken, dan ontvang je een salaris dat is afgestemd op je werkervaring, 27 vakantiedagen bij een volledige werkweek, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon van de zaak.

Bedrijfsprofiel Damsté

Het team bestuursrecht maakt onderdeel uit van de sectie Vastgoed en Overheid en is gevestigd in Enschede. De totale sectie bestaat uit 8 ervaren advocaten en 3 advocaat-stagiairs. We zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, ook buiten de sectie. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Damsté. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 571,
7521 AG, Enschede