Monteur Industrie

Ben je Monteur Elektrotechniek en heb je ervaring met Industriële projecten ? Dan komen wij graag met je in contact!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Waar gaat het om? 


Veiligheid, duurzaamheid, automatisering, systeemintegratie. 


De industriële markt is voortdurend in beweging en innovatie staat nooit stil. Binnen Croonwolter&dros maken we dan ook gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen en leveren wij totaal oplossingen in verschillende industriële markten: Petrochemie, oil & gas, food, Pharma, fijn chemie, op- en overslag en energie. Hierbij streven ernaar om de beste technische dienstverlener en veiligste partner te zijn op het gebied van system integration. Dit gecombineerd met thema's die in de industriële markt voortdurend spelen, zoals veiligheid, duurzaamheid en natuurlijk ook wet- en regelgeving, ontstaat een complexiteit van werkzaamheden.


Voor diverse vestigingen waaronder in Enschede, zijn we op zoek naar een Monteur E voor onze industriële projecten. 


Werkzaamheden:


  • Je gaat je bezighouden met het uitvoeren van elektrotechnisch montage- en installatiewerk en/of op aanleg van meet-, regel- en automatiseringsinstallaties;
  • Je voert uiteenlopende bewerkingen uit aan diverse systemen en soms aan specialistische installaties;
  • Je voert onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit;
  • Je werkt op aanwijzing met collega's in teamverband en regelmatig ook zelfstandig.

Functievereisten

  • MBO diploma op Monteursniveau aangevuld met minimaal een VCA certificering;
  • Relevante werkervaring binnen Industriële projecten, bijvoorbeeld in olie- en gasindustrie;
  • Je bent accuraat, komt je afspraken na en beschikt over een flexibele instelling;
  • Rijbewijs B.

Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, biedt Croonwolter&dros je een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een pensioenregeling. Daarnaast biedt Croonwolter&dros je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Croonwolter&dros, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Bedrijfsprofiel Croonwolter&dros TBI

Croonwolter&dros is een Nederlandse organisatie die state of the art oplossingen biedt op elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, en automatiserings- en informatiseringsgebied. We zijn actief binnen de Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en hebben vestigingen door heel Nederland. Samen met ongeveer 3000 medewerkers werken we vanuit het motto: intelligentie door technologie. We hebben hiermee de kennis en ervaring om intelligente- en zelflerende, integrale systemen en duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Je kunt hierbij denken aan ontwikkelingen en processen binnen o.a. fabrieken, schepen, tunnels en gebouwen.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?


Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Josink Maatweg 47
7545 PS ENSCHEDE
00 88 923 4343