Accountant (Markelo)

Wil jij meewerken aan een groei in de agrosector? En zie jij jezelf daarbij werken in een organisatie die geen 9-5 mentaliteit kent? Dan is Countus in Twente op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als tekenbevoegd accountant (AA) kom je in een team terecht waar jouw mening telt en jouw drang om te ondernemen gewaardeerd wordt. Samen met een ambitieus team ga jij de samenstelpraktijk versterken en verder uitbouwen. Dit ga je doen in een organisatie waar de lijnen kort zijn en de maatschappelijke rol serieus genomen wordt.

Wat ga je doen? 

Als tekenbevoegd accountant (AA) met een passie voor de agro sector vertegenwoordig je Countus en ga je de markt in Markelo verder uitbouwen. Je gaat de volgende taken oppakken:

 • je verzorgt samen met je collega’s de administraties van onze klanten;
 • je gaat complexe jaarrekeningen samenstellen;
 • ook ben je verantwoordelijk voor het reviewen en ondertekeningen van de jaarrekeningen;
 • je benadert actief potentiële controleklanten en brengt offertes uit.

Functievereisten

Voor deze functie zoeken wij iemand die ondernemend is en initiatief neemt. Je hebt een commerciële instelling en weet kansen en mogelijkheden te benutten. Daarnaast bezit je de volgende vaardigheden:


 • kwaliteit, resultaatgericht en proactief ga je aan de slag;
 • door middel van je assertiviteit, overtuigend vermogen en ondernemerschap durf je verantwoordelijkheid te pakken;
 • door je enthousiasme weet je anderen te motiveren en te stimuleren;
 • als teamspeler betrek je collega’s bij je werkzaamheden.


Om de rol van accountant uit te kunnen voeren neem je het volgende mee:

 • je hebt de praktijkopleiding AA afgerond;
 • je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en te groeien;
 • je hebt affiniteit met de agro sector.

Aanbod

De ervaring leert dat Countus een beter bedrijf is, zodra jij kunt doen waar je blij van wordt. Daarom is bij ons niets marktconform. Zo is het salaris afgestemd op jouw resultaatgebieden, competenties en ambities. Naast een mooie uitdaging bieden wij jou veel ruimte om te groeien op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:


 • een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage;
 • een ruime vakantieregeling waarbij je 30 vakantiedagen krijgt en leeftijdsgebonden extra vakantiedagen;
 • aan vitaliteit besteden wij aandacht door middel van korting op een sport abonnement (via bedrijfsfitness);
 • wij bieden een goede werk-privé balans. Je kunt zelf je uren vrij indelen (geen 9-5 mentaliteit);
 • een sfeer waarin hard gewerkt wordt, maar ook tegelijkertijd ruimte voor lol is!

Bedrijfsprofiel Countus

Countus is een middelgrote accountants en adviesorganisatie, waar betrokken en loyale vakmensen werken. Er is volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd. De werksfeer is informeel en mensgericht. Ons motto is “sterk door te delen”.


Hoe wij naar de wereld kijken

We zien een wereld die razendsnel verandert. Een wereld waarin de winnaars van vandaag de verliezers van morgen zijn. Waarin er keer op keer nieuwe regels worden verzonnen. Waarin er steeds minder ruimte is om zaken te doen. Waarin ondernemers zichzelf continu opnieuw moeten uitvinden.


Waar wij in geloven

Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien.


Onze missie

Wij helpen lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. We denken met ze mee. Kijken vooruit. Helpen ze richting te kiezen. Houden hun doel in het vizier. Wat er ook op hun pad komt.


Dit beloven wij

Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt. Dat doen we door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. Zodat je precies weet waar je staat en welke stappen je moet zetten om je doelen te bereiken. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal-, juridisch-, administratief-, financieel- of personeelsgebied.


Kernwaarden

Dichtbij: Ons kantoor zit bij jou om de hoek. We kennen je bedrijf van binnen en buiten. Soms al generaties lang.

Expertise: We zijn specialisten. Echte nerds. We zijn goed in ons vak en pluizen dingen graag tot op de bodem uit. We kennen jouw branche en laten dat zien met informatie waar je wat aan hebt.

Echt Hollands: We zijn begonnen als een coöperatie van ondernemers die geloofden dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Tot op de dag van vandaag is onze voeten-in-de-klei-mentaliteit onveranderd.

Saamhorigheid: Samen verkennen we nieuwe wegen. Via onze expertiseclubs. Via nieuwe samenwerkingsverbanden. Via nieuwe verbindingen tussen ondernemers. Samen signaleren we waar kansen liggen.


Ons DNA

Onderdeel van ons DNA is dat we niet streven naar een maximalisatie van onze eigen winst, maar wel naar het beste resultaat voor jou als klant. Countus kent geen partnerstructuur, maar werkt vanuit de filosofie dat er een gezonde winstgevendheid behaald moet worden voor de continuïteit van het bedrijf. Dat betekent ook dat medewerkers bij Countus partner kunnen worden in de organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 110
7543 EZ ENSCHEDE
053-4353208