Accountmanager / Commercieel medewerker

BTR Trainingen is een jonge en ambitieuze organisatie, gevestigd in Almelo. Vanuit Twentse nuchterheid bieden ze met zorg meer dan 250 verschillende maatwerktrainingen aan vele organisatie in diverse branches. Als spil tussen trainers en opdrachtgevers zijn ze altijd op zoek naar maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers. BTR verkoopt geen product, maar de oplossing van een probleem.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als commercieel medewerker/accountmanager versterk jij ons team met accountmanagers. Tot je werkzaamheden behoren:

  • Klanten en potentiële klanten commercieel inhoudelijk adviseren over opleidingsvragen, inclusief de verkoop en de opvolging daarvan.
  • Proactief outbound bellen vanuit zowel warme als koude leads, alles om je eigen winkel te ontwikkelen en onderhouden.
  • Klanten en potentiële klanten proactief bezoeken voor een persoonlijk gesprek of persoonlijke inventarisatie van de klantvraag.
  • Het schrijven, versturen en onderhouden van professionele adviesvoorstellen.
  • Signaleren van ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt.
  • Beheren en uitbreiden van het marktaandeel van BTR Trainingen.
  • Het onderhouden van een goed contact en nauwe samenwerking met de trainers van BTR Trainingen.


Naast de vaste werkzaamheden betrekken we je graag bij onze marketing- en verkoopstrategieën, wij vinden het belangrijk dat medewerkers betrokken zijn.

Functievereisten

Als commercieel accountmanager bij BTR Trainingen ben je verantwoordelijk voor je eigen ‘winkel’. Deze winkel, jouw klantenbestand, ontwikkel je door eigen effort en doorzettingsvermogen.


Wij beginnen iedere dag op kantoor met een gezamenlijke kop koffie, om daarna aan het werk te gaan. Tijdens je werkzaamheden sta je potentiële en bestaande klanten op een professionele manier te woord waarbij het contact bestaat uit telefonisch-, mail- en persoonlijk contact. Bij ons sluit je niet alleen een verkoop, maar begin je een relatie met de klant. Een goede relatie start bij ons door zorg te dragen voor een complete, correcte, tijdige en klantgerichte afhandeling van de klantvraag tot en met een positief geëvalueerde uitvoering van een opdracht. Je belt regelmatig met de klant en indien nodig bezoek je de klant voor een persoonlijk gesprek of persoonlijke inventarisatie van de klantvraag.


Wij zoeken een ambassadeur van onze dienstverlening die van nature makkelijk contact legt en op elk niveau een goede gesprekspartner is. Humor en lol hebben is belangrijk, maar er moet ook gewerkt worden. Als medewerker van BTR Trainingen straal je enthousiasme uit, beschik je over juiste mentaliteit, ben je collegiaal ingesteld en kun je zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt interesse in het opleiden en ontwikkelen van mensen. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent commercieel, flexibel ingesteld, durft initiatief te tonen, je bent communicatief en administratief vaardig en je hebt een servicegerichte en gedreven houding.

Aanbod

Naast een open en gezellige werksfeer, bieden wij nog meer. Wij bieden je een verantwoordelijke, gevarieerde en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Naast een passend basissalaris bieden wij een interessante provisieregeling. Bij ons is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsomvang van deze functie bedraagt bij voorkeur 40 uur per week.

Bedrijfsprofiel BTR Trainingen

Wij zijn een organisatie waar medewerkers veel ruimte krijgen voor nieuwe ideeën, verantwoordelijkheden en initiatieven. Wij hechten belang aan het binden, boeien en voortdurend ontwikkelen van de medewerkers, en zullen je waar nodig ondersteunen bij het behalen van je doelen. Er is ruimte voor ontspanning, humor en een gezonde arbeidsethos.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BTR trainingen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Edisonstraat 4a
7601 PS ALMELO
085 – 043 00 90