Ruby Programmeur

Booking Experts is op zoek naar een Ruby programmeur met een achtergrond in Ruby of zich verder wil ontwikkelen in het bouwen van software producten door gebruik te maken van de Ruby programmeertaal.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-9-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Dit is een functie voor een Ruby programmeur die zichzelf nog volop aan het ontwikkelen is. Sparren met ervaren programmeurs, vallen en opstaan is hierbij aan de orde van de dag. Wij streven naar onafhankelijke en diverse teams, opgebouwd uit verschillende achtergronden, culturen, ervaringen en identiteiten. Wij staan klaar om jou te helpen met alles wat je nodig hebt zodat jij het beste werk uit je carrière kan leveren.

Samen ontwikkelen wij een all-in-one oplossing voor vakantie organisaties. Deze oplossing bestaat onder andere uit:

 • Vakantiepark besturingssysteem - Alles wat er komt kijken bij het faciliteren van een vakantie. Van de reservering tot de schoonmaak. Van facturatie tot het aansturen van digitale sloten;
 • Channel management - De distributie van beschikbaarheden, prijzen en accommodaties naar online touroperators zoals Booking.com, Expedia en Belvilla;
 • CMS - Ons CMS systeem op basis van Nucleus met als doel om gemakkelijk en snel een gestandaardiseerde website aan te bieden;
 • Nucleus - In house ontwikkeld framework dat het gemakkelijk maakt om CMS systemen te ontwikkelen voor niche markten;
 • Linguist - Integreert met al onze systemen om alle publieke content (teksten) automatisch te laten vertalen door professionele vertalers.

Functievereisten

Als je jezelf ziet als een enthousiaste leerling, een gewetensvolle en attente werknemer, een vriendelijk en ondersteunend mens, dan zou je je hier wel eens helemaal thuis kunnen voelen. Wij zijn allemaal verschillende mensen. Wij zijn geen perfectionisten maar streven naar de beste oplossing; we struikelen, vallen en staan weer op, samen leren we. Wij zijn niet op zoek naar klonen van onszelf. Wij zijn op zoek naar iemand die onze basiswaarden en overtuigingen deelt over het schrijven van software. Het helpt als je geeft om het schrijven van mooie en consistente code en als een monolithische applicatie je aanspreekt. Het helpt ook als je nee durft te zeggen en als je samen met ons discussieert over de juiste oplossing. Als programmeur met gemiddelde ervaring zie je het als uitdaging om te sparren met je collega’s met als doel om op persoonlijk vlak te groeien en het algehele systeem te verbeteren. Van een Medior Ruby programmeur verwachten we dat je bekend bent met het Ruby en alle basis web ontwikkel vaardigheden: HTTP, Javascript, CSS, HTML, SQL. Het is een pré als je ook bekend bent met andere programmeertalen. Een goede opleiding (informatica) of professionele werkervaring als Ruby programmeur (meer dan 3 jaar) is een vereiste. Je ziet het als uitdaging om te sparren met je collega’s over een bepaalde implementatie.

Aanbod

 • Ervaren team - Met collega’s die ook jou als ervaren programmeur zullen uitdagen.
 • Top 10% salaris - Wij houden de salarissen in de markt in de gaten en zorgen ervoor dat we jou altijd betalen in de top 10% van de markt gebaseerd op vaardigheden en ervaring.
 • Laptop - Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en 27 inch monitor om je werk te doen.
 • Sta-zit bureau - Iedereen werkt hier vanaf een sta-zit bureau. Als je vanuit huis werkt dan dekken wij de volledige kosten voor de aanschaf van een sta-zit bureau.
 • Budget voor eigen ontwikkeling - Wil je een cursus volgen? Een conferentie bezoeken? Een leiderschapstraining? Het wordt betaald.
 • Sport budget - Tot €60 per maand voor de sportschool, yoga, sportschoenen of welke activiteit je fit houdt.
 • 40 urige werkweek - Werk is een marathon en geen sprint. Wij houden ons aan 8 uur per dag met af en toe een extra inspanning in het geval van een noodgeval.
 • Gratis vakanties - Onze klanten zijn zo blij met ons dat ze accommodaties aan ons beschikbaar stellen om in te verblijven. Ideaal als je een weekendje weg wil met je gezin of familie.
 • Werk waar je wil - Je bent vrij om te werken waar jij het beste werkt. Vanuit huis, ons mooie kantoor (incl. lunch), een co-werkruimte, vanuit de trein, noem het maar op.
 • Gratis lunch - Geregeld door Booking Experts omdat wij het belangrijk vinden om samen te lunchen.
 • Vrijdagmiddag borrel - Gezellig met elkaar de week doornemen of alvast voorbereiden op het weekend .
 • 5 weken vakantie per jaar - Booking Experts biedt 5 weken betaalde vakantie en natuurlijk de standaard Nederlandse feestdagen.

Bedrijfsprofiel Booking experts

Wij zijn een groep mensen verenigd door intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor uitzonderlijk werk. Wij zijn mountainbikers, muziekliefhebbers, wereldreizigers, hardlopers, tennissers, bordspel gamers, zeilers, zwemmers, mensen helpers, zwemmers, kitesurfers, bourgondiërs, bergbeklimmers, creatievelingen en harde werkers. Wij zijn verenigd door een gemeenschappelijk set van normen en waarden: plezier hebben, uitzonderlijk werk verrichten, het beste product in de markt bouwen, experimenteren, aandacht voor details, mensen goed behandelen, een positieve impact hebben op de wereld om ons heen en tot slot blijven leren. Onze gezamenlijke missie is om vakantie organisaties minder afhankelijk te maken. Dat doen wij door het ontwikkelen van vriendelijke en slimme software oplossingen. Hierdoor kan de vakantie organisatie zich weer richten tot de kern van hun bestaansrecht: het verzorgen van een geweldige vakantie voor haar gast. In 2011 zijn wij bij elkaar gekomen met als doel om vakantieparken te automatiseren zodat zij zich weer bezig kunnen houden met de vakantie van de gast. Tot vandaag de dag is de onderneming een groot succes. We hebben vanaf het begin een continue lineaire groei aan kunnen houden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bookingexperts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Het Eeftink 11-12
7541 WH ENSCHEDE
088 - 1168 901