CNC-(Carrousel)Draaier (Sinumeriek 840D)

Werk jij graag zelfstandig en heb jij verstand van Sinumeriek 840D, programmeren, instellen en bedienen? Boessenkool zoekt een CNC-(Carrousel)Draaier (Sinumeriek 840D).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je werkt overdag en geheel zelfstandig met de jouw toevertrouwde machine. Sinumeriek 840D, programmeren, instellen en bedienen – je weet exact waar je mee bezig bent. De meest geschikte gereedschappen worden door jou geselecteerd en het product bewerk je aan de hand van een gedetailleerde tekening en een duidelijke werkinstructie. Uiteraard controleer je jezelf en volg je de voor- geschreven protocollen.


Functievereisten

beschikt over een MBO-niveau (door opleiding en/of werkervaring), bij voorkeur MTS-Wtb. Je voelt je helemaal thuis in een technisch hoogstaande werkomgeving en je streeft ernaar om jouw kennisniveau én het prestatieniveau van jouw machine steeds te verbeteren. Je gaat voor het optimale resultaat en hoogst haalbare kwaliteit, net als wij. Als collega ben je enthousiast, gemotiveerd en een echte doorzetter.

Aanbod

bieden je een verantwoordelijke, uitdagende maar ook zeer flexibele functie binnen een zeer stabiele en internationaal gerichte organisatie die een goede naam hoog heeft te houden. Je werkomgeving valt het beste te omschrijven als schoon, licht en hoogwaardig. Daarnaast bieden we al onze medewerkers continue de ruimte om je kennis en vaardigheden constant op een hoog niveau te houden door o.a. het aanbieden van maat- werk-cursussen en -opleidingen.


Arbeidsvoorwaarden + winstdeling!

We bieden jou als CNC-(carrousel)draaier (sinumeriek 840D) een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket zoals een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook deel je als werknemer bij Boessenkool mee in de winst, want als het goed gaat met ons, gaat het ook goed met jou.

Bedrijfsprofiel Boessenkool Machinefabriek

Machinefabriek Boessenkool uit Almelo is opgericht in 1902 en heeft zich in de afgelopen meer dan 100 jaar gespecialiseerd in (groot)verspaning, gecertificeerd laswerk en complete/complexe machinebouw. Actief in vele industrietakken. Er is continue geïnvesteerd in een moderne en prettige werkomgeving. We produceren producten voor klanten maar ontwikkelen juist ook geheel eigen machines en apparaten! Producten tot 20 x 6 meter met een gewicht tot 120 ton! Door haar knowhow, vakmanschap en continue investeringen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldwijde spelers op het gebied van machinebouw en toelevering. Om de sterk toenemende orderstroom en vraag naar steeds hoogwaardigere producten in goede banen te kunnen leiden, blijven wij op zoek naar goede vakmensen mét de juiste drive.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Boessenkool. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Turfkade 13
7602 PA ALMELO
0546 - 488 800