IT-Support Systeem en applicatie beheer

Blast is op zoek naar een IT-Support Systeem en applicatie beheer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij bent bij ons die duizendpoot. Blast heeft duizenden digital signage systemen in het veld staan die op technisch vlak liefde en aandacht nodig hebben. In deze functie beheer jij de applicaties die wij voor onze infrastructuur gebruiken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor ticketing & support.


Jij bent in staat in deze functie zelf structuur en overzicht aan te brengen, zowel naar de klant, jezelf en je collega's. Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid is een vereiste. 


Geen dag zal hetzelfde zijn! Je zal deel uitmaken van een zelfsturend team, met enthousiaste, jonge collega’s. Samen met dit team verzorg je de service en, waar nodig, support op al onze opgeleverde digital signage oplossingen. Inmiddels hebben wij klanten in Nederland, België en Engeland. 


Functievereisten

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring op service & support
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Uitgebreide kennis van Windows/Linux en diverse webapplicaties
  • Ervaring in o.a. het imagen van computers/players

Aanbod

  • Een uitdagende fulltime baan (met intentie tot vast dienstverband)
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een betrokken team en enthousiaste collega's
  • Een prettige informele en open werksfeer
  • Ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing

Bedrijfsprofiel Blast

Blast is actief en succesvol in marktsegmenten zoals: retail, leisure, horeca, zakelijke dienstverlening en petrol. Met innovatieve producten neemt Blast inmiddels een unieke marktpositie in, en is hard op weg naar het marktleiderschap in Nederland op gebied van (outdoor) Digital Signage/Narrowcasting. Blast werkt onder andere voor Coop, AVIA Nederland, KPN, Grolsch, Nedcargo, Vereniging van Keurslagers en Maes Energy & Mobility.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Blast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Oosterveldsingel 23
7558PJ HENGELO
074 - 760 00 53