Consultant interne controle Almelo/ Zwolle

BakerTilly is op zoek naar een Consultant interne controle.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van het team Business Advisory zijn wij op zoek naar een Consultant Interne Controle (AO/IC). In deze dynamische rol werk je voor onze klanten in de publieke sector en krijg je de mogelijkheid om in ‘verschillende keukens' te kijken en natuurlijk te werken. Denk hierbij aan gemeentes, ministeries en uitvoeringsorganisaties. Een omgeving die wordt gekenmerkt door een complex stelsel aan uitvoerende processen, waarvan de grondslag ligt in diverse wetgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de participatiewet, jeugdwet en de aanbestedingswetgeving.


En dit ga je doen


Projectmatig werken, daar ligt jouw kracht! Geen controle zonder controleplan. Dus voorafgaand aan het project stel je de richtlijnen van het controleplan op met als doel om de voortgang te bewaken en om vast te stellen aan welke toetsingspunten er moet worden voldaan.


Het uitvoeren van rechtmatigheidscontroles is de rode draad in jouw dagelijkse werk. Met jouw analytische blik beoordeel je dossiers, toets je of deze conform de geldende richtlijnen / wetgeving zijn uitgevoerd en of de documentatie op orde is. Fijnmazig werk je elk controlepunt af en daar waar nodig signaleer je knelpunten.


Je fungeert tevens als aanspreekpunt voor de klant. Je draagt zorg voor tussentijdse updates omtrent de voortgang, adviseert proactief over de interne beheersing (AO/IB) en bespreekt waar er nog ruimte ligt om processen verder te optimaliseren.

Functievereisten

 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting accountancy, financieel management of bedrijfseconomie. Een (theoretische) RA of RC opleiding is een pré, maar geen vereiste.
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring gericht op BBV, materiële of formele controles bij een zorginstelling of zorgverzekeraar of binnen het project 'horizontaal toezicht' in de zorg.
 • Je hebt 2-5 jaar werkervaring op het gebied van interne controles of audit in de publieke sector, een zorginstelling of (zorg)verzekeraar.
 • Je bent een waardige gesprekspartner voor onze klanten.
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.
 • Je bent een echte teamspeler, maar bent ook in staat om zelfstandig te werken.

Aanbod

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding en een leaseauto.


 • Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je brutojaarsalaris.
 • We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.
 • Voor deze functie kun je gebruik maken van onze leaseregeling.
 • Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Dan vergoeden wij vaak de kosten én de helft van je studie-uren.
 • Afhankelijk van je functie en of je het nodig hebt in je functie krijg je van ons een iPhone en MacBook om zakelijk te gebruiken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BakerTilly. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie