Internationaal Bulkwagenchauffeur

Baan Rijssen Transporten zoekt een Internationaal Bulkwagenchauffeur..

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Uw taak is het uitvoeren van de rit, laad- en losopdrachten inclusief de verdere taken die met de uitvoering hiervan verband houden, met een 40 tons trekker-oplegger-combinatie. Chauffeurs die beschikken over enige technische kennis genieten onze voorkeur. Ons werkterrein vind hoofdzakelijk plaats in Nederland, België en Duitsland. In verband met de combinaties van de diverse opeenvolgende ritten en uw taak om op een zo economisch mogelijke manier van A naar B te komen , overnacht u door de weeks meestal in de vrachtwagen. Voor de specifieke taak van bulkwagenchauffeur krijgt u een interne opleiding. Wel dient u te beschikken over voldoende rijervaring met een trekker-oplegger-combinatie, zo mogelijk in bovengenoemde landen. Verder verlangen wij, dat u gemotiveerd en klantgericht uw taak uitvoert en samen met uw collega's al datgene doet en laat wat wij van een goed chauffeur mogen verwachten.

Functievereisten

  • Chauffeurs die zich herkennen in bovengenoemd profielschets verzoeken wij te solliciteren d.m.v. het sollicitatieformulier.
  • Wij kunnen u een afwisselende baan bieden in een bedrijf waar iedereen elkaar kent en collegialiteit zeer belangrijk is.
  • U kunt verder beschikken over comfortabele trucks met een ruime cabine, voorzien van alle gemakken met daaraan gekoppeld het modernste bulkopleggermaterieel.
  • Betalingen geschieden volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer over de weg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Baan Rijssen Transporten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Daltonstraat 40a
7461 AC RIJSSEN
+31 (0)548 - 521055