Werken & Leren bij Baan Transport

Baan Rijssen Transporten biedt een Werken & Leren Baan.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

OT&L is gevestigd aan de Morsweg 24 in Rijssen, dus goed bereikbaar met bus of trein. Gemotiveerde vmbo-scholieren die de Transport & Logistiek in willen, kunnen daar per het schooljaar 2015-2016 terecht voor een op maat gesneden en praktijkgerichte niveau 2 mbo-opleiding. Naast twee leslokalen beschikt de opleidingslocatie over een ultramoderne praktijkruimte waarin alles aanwezig is om de kneepjes van het vak te leren. De lessen worden verzorgd door docenten van het ROC van Twente en praktijkopleiders van de betrokken lidbedrijven.

Functievereisten

Uniek aan het volgen van een mbo-opleiding bij OT&L is de zogenaamde ”baangarantie”. Wanneer de opleiding met goed gevolg wordt afgerond, dan is de ‘oud-leerling’ verzekerd van een baan bij een van de lidbedrijven. Ook  de stage- en/of leerwerkplekken tijdens de opleiding zijn al geregeld; de leerling doorloopt zijn of haar stage(s) en praktijkopdrachten bij een van de aangesloten bedrijven. Per schooljaar kunnen zich maximaal 25 leerlingen aanmelden voor een opleiding bij OT&L.

Bedrijfsprofiel Baan Rijssen transporten

Baan Transport is lid van het samenwerkingsverband OT&L (Opleidingscentrum Transport & Logistiek). Binnen OT&L werken verschillende transportbedrijven uit Rijssen-Holten samen met het ROC van Twente om jonge mensen tussen de 15 en 18 jaar op te leiden tot Chauffeur goederenvervoer of Logistiek medewerker (mbo, niveau 2).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Baan Rijssen Transporten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Daltonstraat 40a
7461 AC RIJSSEN
+31 (0)548 - 521055