Medewerker Support Avinty Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg

Steeds meer zorgverleners maken gebruik van onze software en daarom zijn we op zoek naar een Support Medewerker die ons team komt versterken. We zoeken een enthousiaste, klantgerichte support professional die een groot zorghart heeft en samen met de collega’s de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.  Als je het daarnaast ook uitdagend vindt om onze applicaties van binnen en buiten te leren kennen dan ben jij de collega die Avinty zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Medewerker Support ben je het eerste aanspreekpunt voor de applicatiebeheerders voor onze klanten. Onze klanten zijn zorgorganisaties die actief zijn in de Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg en werken met onze webbased oplossing Care4 (Elektronisch Cliënten Dossier). Dagelijks heb je contact met onze klanten en help je ze met het oplossen van problemen of beantwoord je vragen. Ook registreer en rapporteer je op een professionele manier alle vragen en klantreacties. Je hebt dagelijks veel contact met collega’s binnen Avinty met als doel onze klanten zo snel mogelijk te helpen en onze klanttevredenheid naar een hoog niveau te tillen.

Functievereisten

 • Iemand die veel plezier haalt uit het helpen van klanten en goede communicatieve vaardigheden heeft;
 • Een medewerker die graag een bijdrage wil leveren aan het beter maken van de zorg;
 • Een collega die verstand heeft van softwareontwikkeling en analytisch sterk is;
 • Een teamplayer, want onze klanten helpen doe je vooral samen met jouw team!

Aanbod

 • Een baan in een heel leuk dynamisch maar vooral maatschappelijk relevant bedrijf;
 • Een goed salaris en secundaire arbeidvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling;
 • 30 vakantiedagen;
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden;
 • Trainingen via GoodHabitz en mogelijkheden voor het volgen van externe trainingen en opleidingen;
 • Flexibel thuiswerken en op locatie;
 • Veel sociale en sportieve activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). We zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland.


De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300