Gehandicaptenzorg, Gravenallee Denekamp

Droom jij ervan om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair team met vakbekwame professionals die elke dag klaar staan voor bewoners met bijzondere en zeer uiteenlopende hulpvragen? Wil jij het team verrijken met jouw vakmanschap en daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan een betekenisvol leven? Solliciteer dan op deze vacature van Aveleijn!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De doelgroep

De volwassen cliënten bij Gravenallee hebben een geïndiceerde complexe zorgvraag (VG 7) vanwege gedragsproblematiek of psychiatrische problematiek.


De cliënten ontvangen (intensieve) begeleiding en behandeling waarbij meerdere disciplines zijn betrokken. Cliënten zijn over het algemeen intensief qua begeleidingsstijl.


Samenwerking

Onderlinge teamsamenwerking en afstemming is van groot belang om de woon- en werkomgeving van cliënten een zo gewoon mogelijk thuis te laten zijn.


Beleving en werken staan centraal op de boerderij, creatief en hout/tuin- en huishoudelijk team.

Functievereisten

 • Je hebt minimaal een afgeronde zorgopleiding MBO4; richting maatschappelijke zorg of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, aangevuld met aantoonbare vakkennis van deze intensieve doelgroep
 • Je vindt het leuk om afwisseling te hebben binnen je werk; zowel werken op de woonlocatie als binnen de dagbesteding
 • Onregelmatig werken vind je geen probleem; je draait immers alle diensten
 • Je hebt inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren
 • Je bent reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en je hebt een gezonde dosis humor.

Aanbod

 • Mogen werken op de leukste en mooiste plek in Twente!
 • Veel ontwikkelmogelijkheden door interne en externe scholing, en doorontwikkeling (specialisatie, hbo-opleidingen, leerwerktrajecten)
 • Ruimte en regie om samen met jouw team de werktijden af te stemmen.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Welkom op de Gravenallee!

De prachtige, in het groen gelegen Gravenallee is een unieke locatie waarbij wonen en werken gecombineerd wordt aangeboden. Er zijn ongeveer 30 appartementen en 35 werkplekken. Beleving en werken staan centraal op de boerderij, creatief en hout/tuin- en huishoudelijk team. De bewoners van de Gravenallee hebben een bijzondere hulpvraag waarbij onderlinge teamsamenwerking en afstemming van groot belang is om de woon- en werkomgeving een zo gewoon mogelijk thuis te laten zijn.


Als onderdeel van een vakbekwaam team van professionals weet jij als begeleider een bijdrage te leveren een betekenisvol leven van bewoners. Dit doe je in nauwe afstemming met de bewoner, zijn netwerk en met een multidisciplinair team van begeleiders, gedagswetenschappers, artsen en therapeuten. Met elkaar kunnen wij de specialistische zorg bieden die onze cliënten nodig hebben en weten we altijd het beste uit onszelf en uit de ander te halen. Dit doen wij vanuit Twentse nuchterheid, waarbij humor, reflectie en collegialiteit voor ons erg belangrijk zijn.


Wil jij jouw vakmanschap als begeleider delen met ons en jouw kennis en expertise verder uitbreiden op deze unieke werkplek? Neem dan contact op met Janneke Veldhuyzen (manager) voor nadere informatie en het inplannen van een oriënterend gesprek!


Waar ga je werken?

De mooie, in het groen gelegen, locatie op het terrein van de Sint Nicolaas Stichting is een geïntegreerde woon- en werkvoorziening.

Gravenallee is een intensieve begeleiding en behandeling locatie, waar ongeveer 30 appartementen en 35 dagbestedingsplekken zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600