Persoonlijk begeleider, team ambulant Tubbergen

Ben jij een ervaren ambulant begeleider en op zoek naar een uitdagende baan bij Aveleijn? Ben jij ontwikkelingsgericht en heb jij een sterk reflectief vermogen?

Aveleijn zoekt een persoonlijk begeleider(22 - 24 uur per week) om gedreven ambulante teams in de regio’s Tubbergen, Oldenzaal Losser en Dinkelland te ondersteunen. Jouw basis team is Ambulant Tubbergen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-8-2022
Aantal uur
23
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Functievereisten

Je hebt:

  • Je beschikt minimaal over een relevant MBO4-diploma, MMZ4 of vergelijkbare opleiding
  • Je hebt ruime ervaring met het ambulante werken, evenals kennis van het sociaal domein
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren


Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.


Je kunt:

  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

Veel ontwikkelingsmogelijkheden

Een baan in een uitdagende werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,83%

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De ambulante teams bedienen cliënten die zelfstandig leven en ondersteuning krijgen bij de dagelijkse activiteiten zodat zij zich staande kunnen houden in de maatschappij. Zij krijgen begeleiding en ondersteuning bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het vergroten en onderhouden van het netwerk.


Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600