Persoonlijk begeleider, Amaliahof Denekamp

Werk jij als begeleider graag met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en eventuele bijkomende problematiek die deels zelfstandig wonen? Aveleijn zoekt een persoonlijk begeleider (24-30 uur per week) die het team bij Amaliahof in Denekamp komt ondersteunen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-8-2022
Aantal uur
27
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Gericht op wat wel haalbaar is en tegelijkertijd houd je oog voor de kwetsbaarheid. Samen met collega begeleider, de cliënt en verwanten geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.  

Functievereisten

Wat vragen wij?

Je hebt:

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
 • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg
 • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren
 • Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.


Je kunt:

 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus.

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! 


Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,83%
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De locatie Amaliahof in Denekamp is een appartementencomplex voor 38 cliënten. De leeftijden en de ondersteuningsbehoeften van de cliënten zijn divers. Er wordt gewerkt op basis van 24-uurs zorg. De cliënten hebben de beschikking over een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer(s) en een badkamer. Individueel wonen is een uitgangspunt. Op de locatie is een centrale, grote en moderne keuken aanwezig.


Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600