Senior begeleider

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, waarin je jouw collega’s coacht en stimuleert?
Kijk jij daarnaast hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning?
Dan is Aveleijn op zoek naar jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functievereisten

Wat vragen wij?

Je hebt:

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van de sociale kaart en ervaring in de Gehandicaptenzorg
 • Ervaring in het coachen en stimuleren van collega’s
 • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren
 • Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.


Je kunt:

 • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus
 • Met een helicopterview naar vraagstukken kijken en hierbij oplossingen aandragen

Aanbod

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een baan in een uitdagende werkomgeving
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie senior begeleider is ingedeeld in functiegroep 45 (maximaal € 3.452,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Waar ga je werken?

Het Brock is een 24-uursvoorziening, bestaande uit een vijftal appartementencomplexen in de woonwijk Aalderinkshoek te Almelo. Op het Brock worden circa 40 cliënten, begeleid vanuit 4 verschillende teams.Je begeleidt cliënten in de leeftijd van 19 tot 70 met uiteenlopende problematiek en ondersteuningsvragen. In sommige gevallen is sprake van GGZ-problematiek.


Jij en de cliënt

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt om samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Jij richt je op talenten en houdt daarbij tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef jij betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.


Jij en het team

Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Je neemt hierin een ambassadeursrol en coacht, stimuleert en ondersteunt jouw collega’s binnen de teams. Binnen Aveleijn werken we vanuit een waarde gedreven kwaliteitsprogramma waarbij werken vanuit de driehoek, reflectie, oplossingsgericht werken en eigen regie en kracht de speerpunten zijn om te werken aan een “leven vol betekenis”. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en bent goed in staat feedback aan anderen te geven. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600