Communicatieadviseur

Ben jij een enthousiaste, allround communicatieadviseur en toe aan een nieuwe stap?

Beschik je over een flinke dosis creativiteit, analytisch en organisatorisch vermogen?

Heb je ervaring in een maatschappelijke omgeving en klopt jouw hart voor mensen met een beperking?


Solliciteer dan nu bij Aveleijn op de functie

Communicatieadviseur

(28-32 uur)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-11-2021
Aantal uur
30
Vervaldatum
6-12-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je maakt deel uit van het team Communicatie & Evenementen op de communicatieafdeling van Aveleijn, gevestigd in het Witte Huis in Borne.

Je ondersteunt collega’s in de regio Twente bij uiteenlopende projecten en strategische vraagstukken die gerelateerd zijn aan de maatschappelijke opdracht van Aveleijn: bijdragen aan een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking.

Je kijkt met een frisse blik naar communicatievraagstukken en vertaalt deze door naar een tactisch en operationeel communicatieplan. Ook geef je handen en voeten aan de uitvoering daarvan. Je brengt de kernwaarden ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen in de praktijk.

Functievereisten

  • Je hebt een relevante communicatie opleiding afgerond
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie en omgeving
  • Je hebt ervaring met relevante digitale tools
  • Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheid

Ben jij ook iemand met relativerend vermogen en kunnen ze met je lachen?

Dan pas je goed binnen het team!

Aanbod

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. 

Ze zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Een functie in een uitdagende werkomgeving 
  • Goede ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris wordt op basis van kennis en ervaring ingedeeld in functiegroep 50/55.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Een wereld zonder verschil Met een breed zorgaanbod wil Avelijn uit ondernemend Borne in Twente een maatschappelijke bijdrage leveren. Vanuit expertise en een passie voor mensen is het bedrijf er voor cliënten van alle leeftijden die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan intensieve ondersteuning. Op alle leefdomeinen verzorgt, begeleidt, ondersteunt en behandelt Aveleijn kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. De organisatie is sterk verankerd in Twente en maakt zo integraal onderdeel uit van lokale samenlevingen. Dat helpt cliënten om de snel veranderende maatschappij beter te begrijpen, zodat deze mensen daar op een positieve manier deel van kunnen uitmaken. Leven vol betekenis De missie van Avelijn is invulling te geven aan de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Dat schept ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen identiteit. Zo helpt de dienstverlener cliënten om doelen te vinden én realiseren. Immers, als iemand weet wie men is, dan kan de persoon in kwestie groeien, vernieuwen, grenzen verleggen en uiteindelijk (op)bloeien. Ook in relatie tot anderen. Investeren in de toekomst Via begeleiding, trainingen en evenementen investeert Avelijn in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect steeds centraal. De dienstverlener werkt vanuit de kwaliteit van bestaan, de driehoek cliënt-verwant-begeleider, en een oplossingsgerichte positieve psychologie. Zo wil Avelijn gemeenten en ketenpartners stimuleren en inspireren voor een pragmatische invulling van het nieuwe zorgstelsel. Door een actieve samenwerkingspartner te zijn, kan het bedrijf een duurzame bijdrage voor de samenleving leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600