Concernmanager bedrijfsvoering

Binnen Stichting Attendiz ontstaat met ingang van 1 augustus 2020 een vacature voor de functie van Concernmanager Bedrijfsvoering

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

  • ​Leidinggeven aan een team van professionals (ca. 20 fte) op het brede terrein van bedrijfsvoering.
  • Sturing geven aan de ontwikkeling naar een meer flexibele, wendbare, en professionele ondersteuningsorganisatie, conform de ingeslagen koers van Attendiz.
  • Inhoud geven aan de strategische beleidsvorming- en advisering ten behoeve van het bestuur op het brede terrein van de bedrijfsvoering.
  • Sparringpartner voor de schooldirecteuren op het terrein van de bedrijfsvoering.

Functievereisten

  • ​Een verbindend leider met een natuurlijk gezag, een sterk analytisch vermogen en daarnaast het vermogen om zich in te leven in het perspectief van de ander.
  • Ondersteunend/coachend en daar waar nodig sturend en daadkrachtig.
  • U treed doelgericht en transparant op.


Wij verwachten:

  • ​HBO+/Academisch werk- en denkniveau bij voorkeur op bedrijfskundig, bestuurskundig en/of economisch terrein.
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring, allrounder op het gebied van bedrijfsvoering met specifieke kennis op tenminste een aantal terreinen (Kwaliteit, HRM, financiën, huisvesting, facilitaire zaken, ICT).
  • Inzicht en ervaring met ontwikkelprocessen en de daarbij behorende structuur en cultuurveranderingen.​

Bedrijfsprofiel Attendiz

Attendiz is een koepel van scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio Twente. Op de 12 scholen (20 locaties) wordt onderwijs gegeven aan ongeveer 1700 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 18 (20) jaar in voornamelijk Enschede, Hengelo en Almelo.

Attendiz is gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding aan leerlingen met leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Bij Attendiz vinden deze leerlingen een veilige plek en ontwikkelen zij een stevige basis voor hun toekomst.

De scholen van Attendiz werken intensief samen met andere partijen, waaronder de reguliere scholen voor PO, VO en het MBO, zorginstellingen en gemeenten. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Attendiz. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 20
7556 PE Hengelo
0880 - 103 600