Montage medewerkers

Asselux is op zoek naar een Montage medewerkers

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als montagemedewerker ga je bij ons aan de slag met het produceren en monteren van Keratop Tec-Board panelen. De productie van deze panelen vindt plaats in onze productiehal in Neede. Onze productiecapaciteit is vooral ingericht op de seriematige vervaardiging, maar ook maatwerk zal zo nu en dan voorkomen. Naast het produceren zal je tevens worden ingezet voor de montage op locatie. De panelen worden veelal toegepast in badkamers, toiletten en keukens.

Functievereisten

  • Ben jij die enthousiaste montagemedewerker die zijn handen graag uit de mouwen steekt, de juiste instelling heeft en snel leert?
  • Houd je van een afwisselende baan, waarbij je zowel in een productieomgeving als bij de klant op locatie aan het werk bent?
  • Heb jij ervaring in de bouw en affiniteit met tegels?

Heb je alles met ‘ja’ op beantwoord? Dan ben jij de montagemedewerker waar Asselux naar op zoek is!

Aanbod

  • Een gezellig team met prettige werksfeer
  • Een fulltime baan (40 uur)
  • Dagploeg, van 07:30 – 16:15 uur

Bedrijfsprofiel Asselux

Asselux heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van semi-prefab afbouwsystemen. Dit heeft geleid tot het Keratop Tec-Board paneel. Een prefab paneel, gemaakt van hardschuim met een grootformaat keramische tegel als afwerking. Het systeem kan zowel als vloer- en wandbekleding worden toegepast.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asselux. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 25
7161 AE NEEDE
0545 - 295002