Servicedesk medewerker

Asito is op zoek naar een Servicedesk medewerker. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
14-2-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Asito streeft ernaar het meest klantgerichte en vakkundige schoonmaakbedrijf van Nederland te zijn. Daarnaast heeft ze een flinke groeiambitie. Om deze ambitie te bereiken is een transformatieprogramma ingericht en is de IT beheersorganisatie anders vormgegeven. Als servicedesk medewerker ben je binnen het team ‘IT service operations’ belast met de uitrol van werkplekken en beschikbaar stellen van middelen aan medewerkers, maar ook met het afhandelen van gemelde ‘incidenten’ en serviceaanvragen. Je werkt hierbij nauw samen met je directe ICT collega’s en leveranciers. De servicedesk fungeert ook als vraagbaak en kennisdrager voor de gebruikersorganisatie. Je rapporteert aan de manager IT service operations. Jouw werkplek? Twee dagen per week op ons brand new hoofdkantoor in Almelo en de overige vanuit huis of op één van onze locaties in Nederland. Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaakbranche je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar genoemde contactpersoon.


De Servicedesk medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • Uitrollen en beschikbaar stellen van werkplekken en van IT-faciliteiten/middelen;
 • Onderhouden van de servicecatalogus;
 • Verzorgen van werkplekbeheer en afhandelen van serviceaanvragen;
 • Opvolgen en afhandelen van incident-meldingen;
 • Onderzoeken en analyseren van terugkomende incidenten en het vertalen van de uitkomsten naar voorstellen voor een passende oplossing, eventueel met de inzet van externen;
 • Vastleggen van incidenten, autorisaties, beschikbaar gestelde middelen, etc.;
 • Zorgen voor kennisoverdracht naar gebruikers over ICT-middelen en applicaties.

Functievereisten

In deze functie verwachten we mbo werk- en denkniveau en heb je kennis van en ervaring met het ondersteunen van de gebruikersorganisatie bij het gebruik van IT-middelen door het overdragen van kennis. Je hebt kennis van en ervaring met het beheer van IT-middelen en inrichten van werkplekken.


Op basis van je expertise ben je als servicedesk medewerker in staat om effectief, klantvriendelijk en servicegericht invulling te geven aan de afhandeling van serviceverzoeken, inrichting van werkplekken en afhandeling van ‘incidenten’. Daarbij probeer je een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de vraagstelling om daarop aansluitend de gevraagde dienstverlening te leveren. Zo nodig bepaal je voor jezelf tijdig in hoeverre je in staat bent de gewenste oplossing zelfstandig te realiseren of dat het ‘slimmer’ is vragen door te geleiden naar betrokkenen in- en/of extern. Je levert klantvriendelijk, servicegericht, tijdig en effectief diensten conform de geldende servicelevels. Je bent in staat om gebruikers duidelijk uitleg te geven over de toepassing van IT-middelen en applicaties en het beantwoorden van vragen. Je bent accuraat in het bijhouden van administraties.

Aanbod

 • Een geweldige en uitdagende functie, voor 32 - 40 uur per week;
 • Een salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte en verantwoordelijkheden van de functie;
 • Een leaseauto met tankpas, die je ook privé mag rijden;
 • Een 13e maand, die maandelijks wordt uitbetaald behoort tot de standaard arbeidsvoorwaarden;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
 • Kortingen op diverse verzekeringen;
 • Een goede pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito is een top-3 speler in de Nederlandse schoonmaakmarkt met een omzet van >€270 mln en ca. 10.000 medewerkers in dienst. Asito (onderdeel van ADG Dienstengroep) heeft een sterke groeiambitie. Om invulling te geven aan de in 2020 vastgestelde strategie, is een grootschalig transformatieprogramma gestart. Om het leiderschap van het transformatieprogramma te vergroten en de organisatie verder te professionaliseren en digitaliseren, is Asito op zoek naar jou.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE Almelo
0546 - 484 950