Recruiter

Asito is op zoek naar een Recruiter. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
19-8-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Recruiter bij Asito heb jij een onmisbare rol bij het realiseren van onze ambitie. Wij zijn graag de meest klantgerichte en vakkundige schoonmaakorganisatie van Nederland. Met passie voor het recruitmentvak weet jij dan ook de beste mensen aan te trekken voor de organisatie in het gebied van Groningen tot Overijssel. Jouw expertise zorgt er namelijk voor dat je mensen weet te vinden, boeien en verbinden aan Asito. Dit doe jij niet alleen, je komt te werken in een ambitieus recruitmentteam waarmee jij samen de operationele schoonmaakvacatures gaat vervullen. Je zorgt voor een uitstekende relatie met stakeholders en voert dagelijks telefonische intakes met potentiële schoonmaakcollega's die mee willen groeien met Asito. Samen met je stakeholders en recruitmentcollega's zoek je dagelijks naar innovatieve, creatieve en efficiënte manieren om vacatures in te vullen. Door jouw ervaring in het recruitment ben jij voor hen een vakbekwame en begeleidende gesprekspartner, die met overtuiging adviseert en resultaatgericht handelt. Jouw werkplek? Ons nieuwe hoofdkantoor in Almelo of op één van onze kantoren in Oost-Nederland.


De Recruiter die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van vacatureteksten, de selectie, het inplannen en bewaken van het recruitmentproces;
 • De werving en selectie van zowel interne als externe kandidaten;
 • Voor de administratieve werkzaamheden ten behoeve van de werving- en selectie;
 • Je zet een relevant netwerk op en vertegenwoordigt Asito bij beroepsverenigingen, congressen en banenmarkten;
 • Het bewaken van het gehele recruitmentproces.

Functievereisten

In deze functie verwachten we mbo+/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met 'high volume' recruitment ervaring. Je voelt je prettig in een dynamische organisatie die een sterke maatschappelijke rol speelt en waar diversiteit vanzelfsprekend is. Daarnaast:

 • Kun je zelfstandig werken maar behaal jij ook graag successen in teamverband;
 • Ben je dienstverlenend maar weet jij het recruitment proces goed te bewaken;
 • Ben je en blijf je op de hoogte van recruitmenttrends en -ontwikkelingen;
 • Ben jij een persoon die beter functioneert in een hectische omgeving en liever je bureaustoel aan het verstellen bent dan dat je naar achter leunt.

Aanbod

 • Een geweldige en uitdagende functie, voor 40 uur per week;
 • Een brutosalaris indicatie tussen de €2.800 - €3.500 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van o.a. ervaring;
 • Een 13e maand, die behoort tot de standaard arbeidsvoorwaarden;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Kortingen op diverse verzekeringen;
 • Een goede pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito Verbinden voor vakmanschap met meer waarde Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens. Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Sociaal ondernemerschap Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt. Diversiteit Diversiteit maakt organisaties beter. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds. Inclusiviteit Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
0546 - 484 950