Schoonmaak medewerker 5-20 uur, Rijssen

Asito zoekt een Schoonmaak medewerker voor 5 tot 20 uur per week in Rijssen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
12
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij woonachtig in Rijssen of omgeving en op zoek naar een leuke baan waar je een belangrijke bijdrage kan leveren aan een schone werkomgeving als schoonmaak medewerker? Wij hebben een aantal mogelijkheden in Rijssen en wij komen graag met jou in gesprek om te kijken welke plek het beste bij jou past! De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn in overleg met ons te bepalen tussen 14:00 en 21:30. Mogelijkheden genoeg om te werken wanneer jij dat wil. Heb jij zin in deze uitdaging? Solliciteer dan direct.


De Schoonmaak medewerker 5 tot 20 uur per week die we zoeken is verantwoordelijk voor:

 • Algemene schoonmaakwerkzaamheden op diverse type panden.

Functievereisten

 • Je motivatie vinden wij het belangrijkst;
 • Ervaring in de schoonmaak is gewenst maar wij leren het jou ook graag;
 • Je hebt een dienstverlenende houding;
 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen.


Locatie: Rijssen

Aanbod

 • Een uurloon tussen de €11,83 - €13,50 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Vastigheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt deze verlengd;
 • 25 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied;
 • Goede pensioen regeling;
 • Kortingen op diverse verzekeringen;
 • Eindejaarsuitkering van 4,5% conform de cao.

Bedrijfsprofiel Asito

Asito Verbinden voor vakmanschap met meer waarde Voor Asito uit ondernemend Almelo in Twente, staat het verbinden van medewerkers, klanten en de samenleving voorop. Met als doel betere resultaten door vakmanschap met meer waarde. Het is deze maatschappelijke relevantie die het bedrijf vanuit het ondernemershart en de organisatieziel wil uitdragen. Want goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor elke organisatie en ieder mens. Doordat Asito inspeelt op elke bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen met klanten zoekt naar duurzame oplossingen voor en door mensen, kan het bedrijf een betrouwbare partner blijven op het gebied van facilitaire dienstverlening, zoals voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Sociaal ondernemerschap Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van de mensen die er werken. Op het gebied van sociaal ondernemerschap loopt Asito voorop, voor mens én milieu. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het predicaat ‘Werk Pakt’. Daarmee draagt het bedrijf vanuit maatschappelijke betrokkenheid aantoonbaar bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en SW-ers. Voor Asito hoort iedereen erbij, verdient iedereen het om te worden beoordeeld op zijn of haar kwaliteiten, en verdient iedereen een eerlijke kans. Dat is de filosofie van diversiteit en inclusiviteit die deze dienstverlener aanhangt. Diversiteit Diversiteit maakt organisaties beter. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, diverse culturen, met andere overtuigingen en ideeën, wordt elk bedrijf zowel interessanter als succesvoller. Bij Asito werken duizenden mensen met ruim 100 nationaliteiten. Asito draagt diversiteit dagelijks uit, zoals met het Nationaal Integratiediner en het Nationaal Integratiefonds. Inclusiviteit Ieder mens heeft kwaliteiten. Zodra het lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en benutten, wordt zowel waarde aan een organisatie toegevoegd als het leven van de persoon in kwestie verrijkt. Inclusiviteit beoogt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking te betrekken in het werkzame bestaan. Het laat zien dat iedereen een kans verdient om eigen kwaliteiten te tonen. Daartoe heeft Asito meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Zo laat de dienstverlener zien welke inspanningen worden geleverd om iedereen een gelijkwaardige kans te geven. Ook is Asito ondertekenaar van het Charter Diversiteit, dat al 1.000 mensen hun afstand tot de arbeidsmarkt heeft helpen verkleinen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Asito. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO
0546 - 484 950